[BUZZ] „Han Gong Ju” – scandalul violului în Liceul Miryang

Han Gong-ju (poster).png

De la viol din partea mai multor persoane, până la amenințări că video-uri cu procesul vor fi făcute publice. Torturi sexuale cu jucării. Porunci de a le aduce pe sora mai mare și mai mică, pentru ca, deasemenea să fie violate și să devină și ele victimele bătăilor de joc. În poliție nu au crezut-o, și chiar au întrebat-o dacă nu i-a sedus ea.

Iunie 2003, Choi (care atunci avea 14 ani) a început să converseze cu Park (care avea 17 ani). După asta, în ianuarie 2004, Park a rugat-o pe fată să se întâlnească și a chemat-o în Miryang, orașul său natal.

În timpul întâlnirii, el a bătut-o pe fată cu o țeavă de fier, până când ea și-a pierdut cunoștința. După asta, el și-a chemat prietenii pentru a o duce în cea mai apropiată clădire. 12 oameni au violat-o cât fata a fost inconștientă.

Park a filmat„procesul” cu telefonul și a amenințat-o pe Choi că va pune video-ul pe internet dacă fata nu va accepta cerințele lui.

Speriată, Choi nu a spus nici poliției, nici părinților despre viol. Park a folosit această șansă pentru a continua să-și bată joc de fată și să o violeze.

Park și prietenii lui mereu se adunau în grupuri câte 7-10 persoane și o chemau pe Choi când se aflau  în curți, corturi de tenis, clădiri, petru a o viola. Ea chiar a devenit victima torturilor sexuale cu jucării.

Grupul a mers mai departe și au impus-o pe Choi să o aducă pe sora ei mai mică ( 12 ani) și verișoare mai mare (15 ani) în Miryang pentru a le jefui și viola.

Choi nu avea unde să se adreseze după ajutor. Părinții ei au divorțat și ea trăia cu tatăl-alcoolic care o bătea. De aceea, fata a decis să se sinucidă pentru a scăpa de Park.

Ea a băut 20 de pastile de somnifere, dar încercarea nu a reușit și a fost dusă la spital. Ea a fost inconștientă 2 zile, după asta a început să se trateze.

I s-a început o depresie teribilă și a dezvoltat o instabilitate psihologică. Ea a continuat să încerce să se sinucidă. Mătușa ei a înțeles că fata are probleme și a convins-o să-i povestească.

Aflând cele întâmplate, mătușa i-a spus totul mamei lui Choi, care, la rândul ei, a spus totul poliției. Peste un an, oamenii au aflat de scandal.

Din păcate, începutul anchetei a cauzat și mai multe probleme. Cu toate că mama lui Choi a rugat poliția ca identitatea fiicei să fie ascunsă, ei au ignorat această cerință și au spus toate informațiile despre fată mass-mediei.

Mama, de asemenea, a cerut ca investigația să fie dusă de o femeie polițist, dar nici această cerință nu a fost respectată. Choi a fost nevoită să povestească despre toate torturile umilitoare unui polițist bărbat.

Pe lângă asta, anchetând, el a întrebat fata:

„-Tu ești sigură că nu i-ai sedus? Înțelegi că ai distrus Miryang?”

Din cauza că identitatea lui Choi a fost făcută publică, mamele violatorilor au găsit-o și au înjosit-o cu cele mai urâte cuvinte.

În timp ce toate aceste lucruri se întâmplau, tatăl lui Choi și-a ignorat în totalitate familia, dar, dintr-o dată a apărut și a înrăutățit și mai mult situația. Cu drepturile „de tată”,  el a primit o compensație.

Neștiind de această înțelegere, Choi a fost impusă să semneze un contract care îi permite tatălui să folosească compensația în valoare de 50 mil woni (~ 40 mii euro). Acești 50 mil au fost compensația că fata a fost violată, timp de un an, de 44 de oameni.

Dintre acești 44 de oameni implicați în caz:

10 au fost acuzați (7 au ajuns la închisoare, 3 au fost condamnați cu suspendare)

20 au fost trimiți la colonie pentru minori

14 au fost eliberați conform acordului (au plătit cele 50 mil)

Nimănui nu i s-a înscris în dosar faptul că a fost implicat în acest caz. Și acum ei învață la universitate și au vieți normale.

Tatăl lui Choi a cheltuit cele 50 mil și a murit de alcoolism. Choi s-a mutat cu mama ei la marginea Ulsanului, dar din cauza că părinții băieților veneau la ea la școală și o amenințau, nu a putut termina și primi un atestat.

10 ani mai tîrziu, lucrează de la un loc la altul pentru a se putea întreține.

 

[+1,904, -3] Trebuie să facă publice numele violatorilor. Vă rog, imaginațivă că asta se întâmplă cu fata voastră și publicați numele lor.

[+1,453, -1] De ce? De ce în dosarul lor personal nu a scris nimeni nimic?

[+1,332, -2] Trezește-te, Coreea!

[+358, -2] Hai să ne amintim că acolo mai era și o femeie polițist – Hwan Song Min – care susținea violatorii, și acum, nu doar că mai lucrează, dar continuă să se ridice în funcție ㅋㅋ

[+285, -0] A fost o femeie polițist care era de partea violatorilor. Iar acum ea continuă să lucreze în poliție și ține legătura cu criminalii.

[+203, -1] De asemenea, s-a aflat că au fost 110 de violatori. Doar 3 au fost pedepsiți, din cauza că în corpul ei a fost găsită atât de multă spermă, că era imposibil să găsești vinovații. Cele 50 mil au fost împărțite între tată și alte rude care pur și simplu doreau bani.

[+164, -0] Criminalii învață la universitate, trăiesc bine, iar femeia care i-a susținut continuă să lucreze în poliție… Coreea mă uimește.

[+152, -0] ( Unul din violatori a fost găsit pe Facebook) El nu e doar căsătorit, dar mai are și un copil.

[+117, -0] Acești idioți ar trebui să moară.

(fotografia violatorilor care se ascund de presă)

 • Toți trebuie castrați… Doamne, nu pot să cred că ei au scăpat pur și simplu plătind cauțiunea. Numele lor trebuie făcute publice… Mi se face rău când văd că ra*aturile astea au familie. Ei trebuie judecați și de făcut în așa fel, în cât să fie evitați de toată populația.
 • Societatea a dezmăgit-o. Sistemul a dezamăgit-o. Asta continuă și acum, dacă luăm în censiderație că despre viața ei a fost filmat un film și ea încă nu și-a găsit un lucru stabil.
 • Nimănui nu i s-a înscris în dosar faptul că a fost implicat în acest caz. – Ce? Ce e cu prostia asta, Doamne?

 

Sursă: vk.com

P.S. Nu știu de ce acum și-au amintit coreeni de acest caz, dar pentru cei pe care îi interesează, este un film despre viața fete: Han Gong Ju, nu l-am găsit în română, dar este în rusă și cu subtitrări în engleză.

 

6 gânduri despre „[BUZZ] „Han Gong Ju” – scandalul violului în Liceul Miryang

 1. Ally

  Ti se face pielea de gaina,nu alta.Peste tot sunt fel si fel de cazuri de viol,dar ca asta nu prea sunt asa multe.Nici nu am cuvinte la cat de rau si intrigata ma simt pentru biata fata,oameni incompetenti ce i-au distrus viata,nemernicii aia trebuiau inchisi.

  Apreciază

  Răspunde
   1. Joji

    La noi la romani,e o vorba: daca fata ridica coada si primeste,baiatul bine inteles ca profita…(asta asa ca pentru faza cu sedusul) Dar sa fim seriosi,o coopila de 14 ani si pana la 15 sa tot fie violata de un total de 44 de insi..e revoltator,indivizii aia trebuiau castrati pe viu,cum se castreaza porcul.
    Dar degeaba facem noi atata caz…un an in care s-a petrecut fapta,putem afla si noi?

    Apreciază

    Răspunde
 2. Hea-Jung

  Cred că mi s-a făcut rău… Chiar mi-a dat o lacrimă. Nu vreau să ştiu ce e în sufletul fetei care a fost înjosită în asemenea fel. Chiar dacă acum a scăpat de tatăl care o bătea şi s-a mutat într-un loc în care a scăpat oarecum de cei ce i-au făcut viața un chin tot e greu să treci mai departe şi să uiți trecutul.
  Iar părinții vinovaților cum să vină la ea şi să o amenințe ? Ce vină are ea pentru că ei nu şi-au crescut plodurile bine ?
  Spunea intr-un comentariu că s-a găsit atât de mult „lichid” încât nu se ştie cine e vinovat. Cum de nu a rămas însărcinată? Totuşi e mai bine dacă nu, nu ştiu cum ar fi crescut un copil al persoanei ce a violat-o.
  Şi eu spuneam că în România sunt cele mai urâte cazuri …

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s