10 cupluri ce s-au întâlnit pe platourile de filmare

10 Celebrity Couples Who Met on Drama Sets

Odată cu dezvăluirea surprinzătoare a cuplului Ku Hye Sun şi Ahn Jae Hyun ce se întâlnesc de un an, după ce s-au întâlnit la filmările pentru drama „Blood”, lumea a devenit mai curioasă în ceea ce priveşte cuplurile create pe platourile de filmare.

Mai jos sunt câteva exemple de cupluri ce s-au întâlnit la filmările unei producţii înainte de a dezvălui sentimente unul pentru celălalt.

Lee Ki Woo şi Lee Chung Ah

lee ki woo lee chung ah flower boy ramyun shop

Lee Ki Woo şi Lee Chung Ah s-au întâlnit în 2011 pe platourile de filmare ale dramei „Flower Boy Ramyun Shop”. Cu toate că realţia dintre personajele lor n-a mers, cei doi au devenit apropiaţi şi au început să se întâlnească în 2013.

On Joo Wan şi Jo Bo Ah

on joo wan jo bo ah surplus princess

On Joo Wan şi Jo Bo Ah şi-au dezvăluit relaţia în martie, 2015. Aceştia s-au întâlnit la filmările dramei „Surplus Princess” în 2014. Cei doi au fost prieteni o vreme până au început o relaţie în 2015.

Ryu Soo Young şi Park Ha Sun

ryu soo young park ha sun two weeks

Ryu Soo Young şi Park Ha Sun au lucrat împreună în 2013 pentru drama „Two Weeks” jucând rolul unor personaje ce sunt logodite. Cu toate astea, cei doi au surprins publicul atunci când au devenit un cuplu în viaţa reală.

Park Si Eun şi Jin Tae Hyun

park shi eun jin tae hyun

Cuplul acesta a lucrat împreună nu doar o dată, ci de două ori! Park Si Yoon şi Jin Tae Hyun s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale producţiei „Pure Pumpkin Flower” în 2010 şi apoi încă o dată în 2013, pentru „Hold My Hand”. Cei doi s-au căsătorit în iulie, 2015.

Choi Won Young şi Shim Yi Young

choi won young shim yi young

Actorii Choi Won Young şi Shim Yi Young, de asemenea, s-au căsătorit după ce au lucrat împreună! Amândoi au participat la drama „A Hundred Years’ Inheritance” în 2013, unde au jucat un cuplu căsătorit, având o relaţie mai complicată. Din fericire, nu e cazul şi pentru viaţa reală a celor doi.

In Gyo Jin şi So Yi Hyun

so yi hyun in gyo jin

In Gyo Jin şi So Yi Hyun au lucrat împreună în 2008 în drama „Aeja’s Older Sister”, cât şi în 2012 pentru drama „Happy Ending”. Cei doi s-au căsătorit în 2014 şi în decembrie, 2015 au devenit părinţii unei fetiţe.

Ji Sung şi Lee Bo Young

lee bo young ji sung

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 2004 în drama „Save The Last Dance For Me” înainte de a-şi confirma relaţia în 2007. S-au căsătorit în septembrie, 2013 şi în 2015, Lee Bo Young a născut o fetiţă.

Yeon Jun Hun şi Han Ga In

han ga in yeon jung hoon

Han Ga In l-a întâlnit pe Yeon Jun Hoon în 2003 la filmările dramei „Yellow Handkerchief”. Cuplul s-a căsătorit în 2005 şi, din nefericire, au suferit un avort în 2014. Cu toate astea, la sfârşitul anului 2015, au confirmat că aşteaptă un copil.

Eugene şi Ki Tae Young

eugene ki tae young

Cei doi s-au întâlnit în 2009 pentru drama „Creating Destiny”, iar în 2011 au anunţat că se vor căsători. Cei doi au o adorabilă fetiţă pe nume Rohee ce o puteţi vedea la emisiunea „The Return of Superman”.

cr.: soompi

Un gând despre „10 cupluri ce s-au întâlnit pe platourile de filmare

  1. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s