O altă celebritate acuzată de prostituţie + interviu de la agenţia lui ‘C’

Un idol devenită actriţă este în mijlocul unui scandal de prostituţie. Aşa-numita ‘L‘ a fost văzută îndreptându-se către Biroul de Procuratură din Seoul pentru a fi interogată.

Potrivit ‘The Fact’, L a fost chemată la biroul de procuratură fiind una dintre celebrităţile implicate în scandalul de prostituţie în care cântăreaţa C este ‘pionul’ principal.

L se spune a fi cunoscută pentru faţa ei drăgălaşă în timpul în care făcea parte dintr-un grup de fete, iar acum aceasta s-a aventurat în actorie având atât roluri principale cât şi secundere până acum trei ani.

Internauţii au fost surprinşi de faptul că aceasta a apărut la interogatoriu mergând încrezătoare, având o băutură în mână şi fără mască, total diferit de felul în care a apărut ‘C’.

De asemenea cu privire la ‘C’, fosta ei agenţie a vorbit spunând. „Am auzit că ea este sub suspiciuni după ce a primit apeluri de la reporteri. C nu are motive să fie implicată în prostituţie şi noi nu ştim de ce este suspectată.” Reprezentantul a declarat că ‘C’ a strâns destui bani cât timp a fost în companie şi nu avea dificultăţi financiare. Mama ei de asemenea este o femeie strictă şi nu o lasă să plece de acasă noaptea. De asemenea reprezentantul a spus că problemele de sănătate ale lui C o împiedică pe aceasta să apară la televiziune.

„Până când a fost suspectată şi jurnalişti ne-au sunat noi nu ştiam. C nu avea motiv să se prostitueze aşa că nu am ştiut că este sub suspiciuni. Ea a avut venit în timp ce era sub agenţia noastră şi nu  a avut dificultăţi financiare. Este destul de greu pentru noi să înţelegem de ce a devenit implicată în aşa ceva. Mama ei este extrem de strictă şi nici măcar nu îi dă voie să plece de acasă noaptea. Din cauza unor probleme de sănătate, ea a refuzat multe apariţii la tv în ultimul an şi este tristă să afle că este implicată în aşa ceva”, a declarat fosta agenţiei a presupusei vinovate.

Sursa: allkpop, netizenbuzz

3 gânduri despre „O altă celebritate acuzată de prostituţie + interviu de la agenţia lui ‘C’

  1. 0vershade

    Lol, nu avea motive, zice el :)))))
    Motive mereu sunt. Din punct de vedere financiar acestea variază de la „vreau lapte praf pentru bebeluşul meu şi un covrig să nu mor azi” până la „vreau cristale Swarovski pe volanul Merţanului meu”. Şi mai sunt atâtea altele. Nu cred că vreo damă bună a invocat vreodată lipsa motivelor de prostituţie pentru virtuţile sale 😀

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s