Joy și conceptul ei în Red Velvet

Autorul postului original a observat că pe fotografiile albumurilor Joy mereu arată diferit față de restul membrelor, și a întrebat internauții dacă SM Ent. face acest lucru intenționat.

Irene, Seulgi și Wendy au fost membre oficiale ale SM Rookiez, iar Joy era trainee privat. Despre ea nu s-a vorbit nimic până nu au fost publicate teaser-ele oficiale pentru debutul Red Velvet. (Yeri tot a fost trainee oficial înainte de debut)

 

Pe fotografia albumului Happiness se poate observa că Joy e unica membră care are un diamant în coroană și pe când celelalte membre par uimite, fața lui Joy nu exprimă nici o emoție.

Pe fotografiile de la Ice Cream Cake se poate observa că toate membrele au fost luate în prim-plan și se uită direct în cameră și doar Joy se întoarce. De asemenea celelalte membre au părul blond, pe când Joy îl are roșcat.

În MV de asemenea este un moment în care toate membrele sunt în interior și doar Joy în afară.

În Dumb Dumb ea stă în fața coloanei de parcă ar conduce-o. Și la final e unica din fete care nu a devnit păpușă.

 

Internauții s-au dat și ei cu părerea:

[+177, -6] Ar fi amuzant dacă SM nu a făcut asta intenționat, ci pur și simplu au ales cele mai bune fotografii ale ei cauzând o astfel de coincidență ㅋㅋㅋ

[+96, -2] În teasere Joy e unica care se uită în obiectiv și aura ei e diferită.

[+95, -1] Sunt fan SM deja de mulți ani, iar aceste lucruri ei le fac intenționat. Ei cu adevărat au lucrat mult creând idolilor lor lumi întregi, doar priviți universul EXO. Sunt sigură că Red Velvet au și ele povestea lor.

[+88, -7] Dacă povestea noului lor MV e cu adevărat un omagiu adus victimelor tragediei feribotului Sewol, atunci Joy simbolizează copii care au supraviețuit..?

[+47, -1] Am auzit încă o teorie referitoare la conceptul grupului care îmi dă fiori: conceptul lumii-SM pentru acest grup e legat de faptul că toate membrele sunt din alte lumi, doar Joy e din a noastră.

  • Cred că toată lumea e la curent cu faptul că Joy e copilul lui Satana și adevărata proprietară SM. Ironic e faptul că pe copilul lui Satana cu adevărat îl chemă Bucurie (Joy).
  • Joy = 3 litere. Ea sigur e illuminati.

 

Sursă: vk.com

 

4 gânduri despre „Joy și conceptul ei în Red Velvet

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s