FNC Entertainment caută noi talente în SUA și în China

image

FNC Entertainment va ține probe de concurs în diferite orașe din China și în SUA, conform unei declarații de presă date marți, 5 aprilie.

Probele vor avea loc pe 8 mai în California în Orange County  (lângă Los Angeles), 14 mai în China la Chengdu, 21 mai la Shanghai, 28 mai la Beijing și 4 iunie la Guangzhou

FNC caută cântăreți la instrumente muzicale, vocaliști, dansatori, actori, actrițe și modele. Înscrierile se fac pe loc, în ziua probei, începând cu ora 10 dimineața. Cei interesați de aceste probe pot găsi detalii și la www.fnc-audition.com.

Agenția are în gestiunea sa grupuri importante, ca AOA, FTISLAND și CNBLUE, comicii Yu Jae Seok și Jung Hyung Don sau actorii Jung Woo și Lee Dong Gun.

3 gânduri despre „FNC Entertainment caută noi talente în SUA și în China

 1. alexo94

  Nu stiu de ceilalti, dar mie nu mi-ar placea sa vad pe cineva de alta nationalitate decat asiatica intr-o trupa kpop. Sunt cativa de la SM care au fost ‘culesi’ din strainatate, dar au si origini asiatice. Sper sa nu fie asa cum imi imaginez eu si kpop-ul sa ia o alta intorsatura…

  Apreciază

  Răspunde
  1. 0vershade Autor post

   Ar fi câteva probleme cu varianta idolilor de alte rase. În priml rând, cum a mai zis și Lucy recent, ar fi greu de luat în serios o persoană de altă rasă, ar fi ca și cum ai vedea un negru sau un chinez cântând muzică populară la noi. Ar fi bun pentru câteva zâmbete ici colo, dar nu ar face o carieră serioasă. E foarte greu pentru un occidental sau un negru să facă aegyo în stil coreean, să se adapteze stilului de entertainment din Coreea.
   În al doilea rând, nu-s de vină doar agențiile din Coreea. Oamenii din Vest sunt obișnuiți cu un total diferit stil de muncă. Cu greu ai găsi europeni dispuși să lucreze cu un orar infernal, pe bani puțini ca în Coreea, când e mult mai la îndemână să încerci o carieră muzicală în Anglia spre exemplu.
   Deci lăsăm kpopul coreenilor, ca să pună K-ul în kpop 😀

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s