Un membru al staff-ului SM vorbește despre Girls Generation ca 9 membre

Pe 15 aprilie, Shim Jae Won, director de performanțe pentru SM și membru BeatBurger, a postat pe contul său de Instagram o imagine cu membrele Girls Generation, atunci când încă erau 9.

Poză este făcută în timpul ultimei activități a trupei cu Jessica, în timpul comeback-ului cu ”Mr. Mr.” De asemenea, acesta a scris și un mesaj emoționant care i-a uimit pe fani.

Acum că sunt beat, sunt multe lucruri pe care vreau să le spun, chiar acum vreau să le spun. Nu îmi pasă de ce va spune lumea, aceștia sunt copiii în care mi-am investit timpul și inima. Mai mult ca oricine altcineva, doresc fericire și sănătate în viitor pentru acești copii. Motivul pentru care am fost atât de precaut pe rețelele de socializare a fost pentru faptul că ele au fost prima mea realizare, sunt ca și niște fiice sau ca niște surori mai mici pentru mine, așa că am avut inima nesigură. De aceea am atât de puține poze cu ele. Dintre puținele poze pe care le am cu ele, aceasta este ultima pe care am făcut-o cu ele toate. Acum este doar o amintire din trecut. Drept o persoană care își amintește cum arătau zâmbetele lor adevărate, mă rog și le încurajez să aibă viețile pline de bucurie, râs și semnificație. Copii, nu vă îmbolnăviți, nici la corp dar nici la inimă!

La scurt timp, postarea a fost ștearsă de pe contul acestuia, dar fanii au reușit să păstreze mesajul. Deși unii fan văd acest mesaj ca pe un act al beției, alții se întreabă dacă se întâmplă ceva cu BeatBurger, SM Entertainment sau chiar cu Girls Generation.

Cr.: Allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s