Serialul ‘Ddanddara’ o duce prost?

Producătorii noului serial de la SBS, ‘Ddanddara‘ sunt dezamăgiţi de feedback-ul negativ primit de serial, aşa că au decis să redifuzeze primele 2 episoade cu diferite schimbări.

Pe 20-21 aprilie, serialul care îi are în rolurile principale pe Ji Sung şi Hyeri din Girls Day, şi-a difuzat primele episoade. Din păcare, acestea nu au atins aşteptările celor care erau nerăbdători să îl privească şi a primit critici pentru producţia slabă.

Drept rezultat, producătorii au decis să redifuzeze primele 2 episoade ca versiuni editate. Scene care au fost şterse din difuzarea originală vor fi adăugate şi reclamele vor fi şi ele şterse pentru a face povestea mai bună pentru public.

Producători au declarat, „Ne cerem scuze telespectatorilor care ne-au dat atenţie şi care s-au uitat la serialul ‘Ddanddara’. Pentru a face un serviciu mai bun privitorilor, redifuzarea a fost făcută cu noi scene speciale. Vom lucra din greu să facem ‘Ddanddara’ mult mai favorabilă pentru privitori, aşa că vă rugăm să ne susţineţi.”

De asemenea după redifuzarea episoadelor s-a descoperit de asemenea că trupa care joacă în serial sub numele de ‘Jackson’ sunt trupa M.A.P6, juniori lui Hyeri din agenţia Dream T Entertainment.

sursa: allkpop

Un gând despre „Serialul ‘Ddanddara’ o duce prost?

  1. Odd

    Imi pare super rau pentru ca nu e vorba de jocul lor actoricesc ci de taierea cadrelor si aranjarea scenelor. De acest lucru s-au plans fanii. Sper sa isi revina cat mai repede si sa ii creasca ratingurile.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s