JB din GOT7 şi-a emoționat fanii

GOT7′s JB Moves Fans To Tears With His Appearance At “Fly In Seoul” Concert

Se spune că la SK Olympic Handball Gymnasium a fost o mare de lacrimi, deoarece liderul trupei GOT7JB, în ciuda problemelor cu spatele, a participat în prima zi, a seriei de concerte, ‘Fly In Seoul’.


Cu doar câteva zile înainte de concert, s-a anunțat faptul că JB din GOT7 nu va putea să participe din cauza unor probleme de sănătate. Pe durata repețiilor, idolul a simțit că ceva nu este în regulă cu spatele său, și a mers la spital. Diagnosticul a fost că are probleme cu discul cartilaginos dintre vertebre. Cu toate că fanii au fost triști din această cauză, ei au fost mai preocupați să îi transmită artistului însănătoșire grabnică și să îi zică, să pună în prim-plan sănătatea sa, deoarece este cea mai importantă.

A fost o surpriză, când JB a venit pe scenă la sfârșitului concertului de pe data de 29 aprilie. Când fanii au privit cum ceilalți membrii au grijă de el, mulți dintre ei le-au dat lacrimile. Întrucât JB nu poate sta pentru mult timp în picioare, doar le-a zâmbit fanilor, spunându-le să nu fie triști și să se distreze la concert. De asemenea, i-a asigurat că se va întoarce cu forțe noi și că nu va mai lăsa chestii de acest gen să îl oprească.

A fost un moment când membrii din GOT7 le mulțumeau fanilor, făcând o plecăciune, iar Jackson a vrut să îl oprească pe JB din a face și el acest lucru, deoarece spatele îl durea. Atunci, liderul trupei i-a dat mâna la o parte și a continuat să se aplece și mai mult.

Acum, JB primește tratament, iar compania JYP Entertainment a declarat că sănătatea idolului este cea mai importantă.

La sfărșitul concertului, GOT7 a dezvăluit o poză de pe contul lor oficial de Twitter, în care apăreau doar șase membri (JB nu a fost inclus) cu un semn ce transmitea următorul mesaj ”În lumea IGOT7, trupa GOT7 este specială în fiecare zi”. 

Poți să privești aici apariția lui JB.

Sursa: soompi

Un gând despre „JB din GOT7 şi-a emoționat fanii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s