SM Entertainment va deschide o Academie Internaţională de K-pop

SM Entertainment To Open An International K-Pop Academy

SM Entertainment şi-a anunţat următoarele sale planuri legate de business: compania va deschide o academie internaţională de k-pop în Gangnam.

Noua academie, ce a trebui să se deschidă la începutul anului viitor, e un proiect în colaborare cu Academia privată Jongo Sky. Va fi deschisă pentru studenţii internaţionali, cât şi coreeni care aspiră să devină celebrităţi. Va găzdui între 300 şi 400 de persoane. Se vor ţine cursuri pentru subiectele matematică, engleză şi coreeană de către Academia Jongro Sky şi plus la teoria muzicală, vor fi alte cursuri legate de asta predate de către staff-ul SM.

În prezent, 70% din studenţii ce au aplicat sunt chinezi şi alţi străini, iar cei 30% sunt coreeni. SM a făcut prezentaţii în China şi alte ţări străine încă din noiembri, anul trecut pentru a recruta studenţi.

Cu toate că academia a început ca o alternativă a şcolii tradiţionale, a primit a primit autorizaţia de a fi recunoscută ca o şcoală internaţională. Ambele părţi ale parteneriatului şi-au exprimat dorinţa de  a deschide o şcoală de genul în China, care ar trebui să aibă succes.

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s