Puteau să ajungă mult mai sus

5.png

Momentul acela când 2 trupe considerate rivale nu mai sunt pe aceeaşi linie de plutire şi trupa care era în urmă a întrecut-o pe cea fruntaşă la debut. Pe Pann a apărut următorul articol „Ce ar spune B.A.P dacă i-ar vedea pe EXO” alături de alte trupe în aceeaşi cauză.

MBLAQ vs. B2ST

Merue a fost competiţie la debutul trupelor, acestea debutând la scurt timp una după cealaltă şi fiind considerate rivale. Pentru o perioadă de timp MBLAQ a avut un succes mult mai mare decât B2ST, din păcate lucrurile s-au schimbat, MBLAQ rămânând cu 3 membrii din 5 şi cu melodii nu atât de cunoscute precum B2ST.

2PM vs. SHINee

A existat o perioadă în care 2PM erau în vârf, SHINee au câştigat premiile rookie din 2008 fiind mai populari decât 2PM, dar apoi ceva s-a schimbat şi 2PM au început să câştige teren peste SHINee….Lucrurile nu s-au susţinut din acelaşi nivel din păcate.

Boyfriend vs. Block B

Boyfriend au câştigat inimile multora cu conceptele lor inocente de la începuturi, Block B …i-au îngrizit pe mulţi cu primele lor melodii, era clar că stilul inocent al primei trupe era mult mai pe placul coreenilor decât cel al nonconformiştilor Block B. Dar Block B au avut scandaluri şi pe Zico…..şi stilul nonconformist care i-a dus undeva până la urmă.

Boyfriend vs. B1A4

În acelaşi caz ca mai sus, Boyfriend aveau mult mai multă popularitate decât B1A4, cei din urmă fiind consideraţi nu la fel de atrăgători precum „iubiţii” inocenţi. Boyfriend au dus-o bine până când B1A4 a început să aibă un gen de muzică mai pe placul coreenilor, melodii precum Lonely, balade care îi fac pe coreeni să înebunească. În acelaşi timp Boyfriend şi-au schimbat stilul devenind mai maturi. După părerea mea Boyfriend sunt mai buni la conceptul matur.

Teen Top vs. INFINITE

INFINITE sunt un grup cunoscut în Coreea, dar nu a fost aşa mereu, a trecut ceva până când au dat lovitura, în tot acest timp Teen Top erau înaintea lor şi melodiile lor erau fredonate peste tot. Lucrurile însă s-au schimbat.

NU’EST vs. Seventeen

Nu nu vedeţi greşit, deşi nu au debutat nici măcar în acelaşi an ci la 3 diferenţă, sunt din aceeaşi agenţie. Nu e ciudat să ai un grup de juniori mai popular decât unul de seniori?

NU’EST vs. BTOB vs. VIXX vs. B.A.P vs. EXO

Deşi erau separat am zis să le băgăm împreună. NU’EST pare că o duce cam cel mai prost din grupurile de mai sus, EXO cel mai bine. Clar e că B.A.P au avut unul dintre cele mai bune debuturi din 2012, VIXX îi urmau cu mândrie apoi BTOB şi EXO rămâneau puţin în urmă din cauza pauzei extrem de lungă. Lucrurile s-au schimbat şi EXO le întrece pe toate celelalte la popularitatea în Coreea. La popularitatea în afară lucrurile s-ar schimba puţin în funcţie de loc. În timp ce B.A.P,  o duc bine în Europa şi America, BTOB şi VIXX cuceresc America şi ţările învecinate Coreei, în timp ce EXO o duce extrem de bine în China şi ţările din Asia.

U-KISS vs. SHINee 

U-Kiss vor să îşi uite propriul debut, înţelegem şi de ce, dar cu toate acestea o perioadă scurtă de timp, au fost înaintea SHINee, greu de crezut nu având în vedere distanţa dintre cele 2 grupuri de acum.

Boys Republic vs. BTS

Boys Republic mie personal nu îmi spune nimic, dar au debutat bine din punctul de vedere al coreenilor, aveau şanse. În timp ce BTS erau priviţi ciudat de către coreeni până acum un an.

Coreeni spun:

[+317, -12] Ceea ce  este de neuitat este că în 2012 EXO erau nugus. B.A.P erau cei mai faimoşi dintre rookies tot anul, au luat toate premiile rookies. La un an totul s-a întors din cauza agenţiei …

[+73, -0] VIXX au fost întrebaţi, „Credeţi că EXO este motivul pentru care nu sunteţi capabili să fiţi populari?” Ei au răspuns, „Suntem apropiaţi de EXO şi ne susţinem unii pe alţi. Nu am crezut niciodată că ei sunt motivul pentru care noi nu suntem atât de populari.”

[+86, -4] Au debutat în 2012, au fost numiţi monştrii rokie şi au câştigat 13 premii rokie. Spre deosebire de alte grupuri, conceptul lor a fost acela de a critica societatea şi au avut mulţi fani. Au promovat din greu şi fanii spuneau, „BAP nu se odihnesc”. B.A.P au avut o mulţime de melodii populare. Warrior, Power, Crash, 1004, One Shot etc. Erau în vârf dar au intrat dintr-i dată în hiatus. Fanii se întrebau ce s-a întâmplat şi apoi procesul cu contractele de sclavi…Ei plănuiau să câştige recunoaşterea publicului când au ajuns în vrâf dar planurile li s-au anulat. Era timpul ca ei să fie cunoscuţi de public şi incidentul a fost uriaş. Compania a ţinut de problemă şi totul a rezultat într-un hiatus de 2 ani. Mulţi fani s-au săturat să aştepte şi au părăsit fandomul. Daehyun ducea lipsa fanilor şi a cerut prietenului său să facă un comunicat pe Naver. Liderul Yongguk a pus pe Twitter un fan art în care BAP şi BABYz se ţineua de mână şi Daehyun a cântat pentru fani în stradă.  După ce au revenit la agenţie, primul lucru pe care Daehyun l-a spus a fost că a vrut să cânte la Mask Best Singer. B.A.P au vrut un nou album şi au adus melodii bune dar au eşuat în a aduce fandomul uriaş pe care obişnuiau să îl aibă. De la incident, B.A.P şi BABYz ş-au apripiat. Cred că B.A.P sunt cel mai regretabil caz. Am fost la IAC şi nu am putu sta la locurile pentru fani aşa că am stat la unul normal şi am ţipat din greu. Himchan s-a uitat la mine în ochii şi a şoptit, „Îmi amintesc de tine”, zâmbind! A trebuit să aştept după ei.

sursa: choapann

3 gânduri despre „Puteau să ajungă mult mai sus

 1. Mada

  Ce rau imi pare de BAP 😦
  Block b au melodii asa ciudate si prima melodie kpop pe care am ascultat-o a fost nanrina si totusi mi-a placut 😂u-kwon si zelo erau life pt mine la inceput

  Apreciază

  Răspunde
 2. Bianca

  Indiferent de popularitate sau cum sunt priviti de fani, B.A.P, B1A4, Infinite, B2ST, VIXX, si nu in ultimul rand, EXO, vor ramane mereu trupele de care m-am apropiat in diferite circumstante. B.A.P ma inteleg cand am o nedreptate, B1A4 ma alina cand sunt trista, Infinite imi dau energie, B2ST imi aduc mereu aminte de primii mei pasi in K-pop, VIXX ma inveselesc si EXO…. ei bine… EXO au un talent grozav in a ma face sa plang :))) Si o zic asta in sensul bun :))
  Indiferent ca au 14 ani de hiatus sau nu, B.A.P ramane o trupa pe care o ador. Si nu as parasi fandomul pentru nimic in lume.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s