Jaehyo din Block B cere fanilor să-i vândă un anumit lucru, dar ce anume?

Jaehyo_1472603171_af_org

Pe 30 august, Jaehyo din Block B a publicat pe Twitter mesaje ciudate.

În primul său post, idolul a scris:

Căutăm experți în ceea ce privește kimchi. Dacă mama voastră pregătește kimchi foarte delicios, vă rog, vindeți o parte din acesta căminului nostru. Sincer! Kimchi-ul pe care noi îl pregătim, are un gust teribil.

Cerințe:

 1. Kimchi-ul trebuie să fie renumit în cartier pentru gustul său;
 2. Să nu trișați, voi verifica orice detaliu;
 3. Personei care îmi va aduce kimchi, îi voi plăti livrarea.

Dacă puteți să-mi trimiteți o dovadă prin intermediul contului de Instagram (prin mesaj direct), că kimchi-ul vostru într-adevăr este gătit deja, vă voi da urmărire și vom discuta despre mai multe detalii.

Fanii au observat solicitarea ciudată a membrului Block B, care binențeles, a fost publicată și pe contul său de Instagram. Mai târziu, Jaehyo a scris din nou pe Twitter:

Nu-mi aduceți kimchi-ul doar așa, nu la asta m-am referit când am scris primul post. Eu chiar vreau să-l cumpăr. Dacă doriți să mi-l oferiți gratis, vă voi trimite înapoi. Vream să-l adăugăm în tocană, de asemenea, să-l mâncăm cu orez prăjit. 

Discuția lui Jaehyo cu fanii a devenit un subiect atât de fierbinte, încât pe rețele a apărut termenul ”our house kimchi” (casa noastră Kimchi), care a devenit deja o tendință pe Twitter în Coreea.

Un fan i-a sugerat: ”Dacă veți merge la restaurant, acolo vă vor vinde kimchi foarte ușor”, iar Jaehyo a răspuns: ”Vreau să cumpăr kimchi de casă!”

Un alt fan l-a întrebat: ”De ce nu-i ceri mamei tale să-l pregătească?”, iar el a răspuns: ”Din păcate, mama mea nu este atât de bună la asta”.

Atunci fanii au continuat: ”De ce nu întrebi mamele celorlalți membri?”, iar Jaehyo a răspuns: ”Nu voi putea plăti pentru kimchi-ul făcut de mama unui coleg de trupă, din acest motiv, nu le pot cere să facă asta”.

.Să sperăm că Jaehyo va găsi kimchi-ul mult dorit!

cr: yesasia

6 gânduri despre „Jaehyo din Block B cere fanilor să-i vândă un anumit lucru, dar ce anume?

 1. Alexandra

  Mooor😂😂😂…cand credeai ca le-ai vazut pe toate, apare Jaehyo care face comanzi pe instagram de kimchi…Daca as fi in Coreea cred ca m-as muta in bucatarie si clar as invata sa gatesc kimchi, dar nu sunt….😕😕
  Jaehyo oppa…mult noroc! Ai grija ce mananci!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s