Lee Jun Ki, viaţa de actor + dezamăgirea ratingului TV a dramei „Heart Scarlet: Ryeo „

jungmo-henry_1476809538_af_org

Actorul Lee Jun Ki a pozat recent pentru revista ‘Single‘, fermecându-i pe toţi cu ținutele sale inspirate din colecţia de toamnă. În timpul unui interviu pe platourile ședinței foto, actorul a discutat despre gândurile sale cu privire la: drame, rating TV, dar şi cariera sa actoricească in general și unele alegeri pe care a trebuit să le facă.

Când i s-a cerut să vorbească despre drama sa actuală, ‘Scarlet Heart: Ryeo’ , Lee Jun Ki a recunoscut: ”Îmi fac griji cu privire la ratingul TV. ” Ca o mare dramă in originalul ei, versiunea chineză având un mare succes, versiunea coreeană nu stă la fel de bine la capitolul rating TV. Lee Jun Ki a declarat: „Mă simt trist. Toți actorii și personalul au lucrat din greu…” În afară de ratingul TV, drama a primit o mulțime de feedback pozitiv, iar mulți au lăudat jocul actoricesc al lui Lee Jun Ki. Cu toate acestea, el nu și-a găsit scuze, afirmând : „Nu am niciun regret. Având un rol principal, trebuie să am un simț al responsabilității faţă de succesul acestuia, inclusiv ratingul TV. In timp ce mă uit la această dramă, sunt și in căutarea elementelor care lipsesc.”

Interviul nu s-a terminat aici. Lee Jun Ki spune că el citește toate comentariile la articolele legate de el. El a explicat: „Nu mă uit doar la lucrările mele, mă uit la toate dramele şi filmele care sunt populare pentru a analiza ce preferă oamenii, de ce anumite drame au un rating mi bun și de ce unele drame nu o duc la fel de bine. Acestea mă ajută să fiu un actor mai bun în următoul proiect și în selectarea lor.”

Când a fost întrebat despre planurile de căsătorie, el a răspuns: „Am prioritățile mele. Pe primul loc se află cariera de actor. Nu este vorba doar despre realizări, dar şi de jocul actoricesc. Şi da, mă simt singur uneori.”

misc_1476475183_mf2

 

misc_1476475523_e_seoinguk

 

misc_1476475557_e_hyungsik

 

misc_1476475567_e_kwaksiyang

 

misc_1476475572_e_baekhyun

 

misc_1476475577_e_onewcr.:allkpop

8 gânduri despre „Lee Jun Ki, viaţa de actor + dezamăgirea ratingului TV a dramei „Heart Scarlet: Ryeo „

 1. jwalker425

  Ceva drama/film cu el ce ar tr urmărită/urmărit(cu excepția dramei curente)? Nu l cunosc..dar l am văzut într un episod RM si a fost genial :))) foarte amuzant ..

  Apreciază

  Răspunde
  1. R

   Lee Jun Ki
   Cele mai faine seriale de la Lee Jun Ki pe care le-am vazut eu si mi-au placut sunt:
   1. My Girl (2005) nu e el rolul principal dar joaca foarte bine si are un rol comic.
   2. Iljimae (2008) e din vechime serialul si el e rolul principal si la fel are rolul mai mult de comic dar se stie si bate bine.
   3. Hero (2009) e un serial fain si e primul serial pe care l-am vazut cu el si mi-a placut si cum a jucat dar si serialul a fost fain.
   4. Two Weeks (2013) e foarte foarte fain serialul si aici are un rol de tata dar joaca foarte bine acest rol si personajele joaca bine mai ales fica lui pt care își risca viața tot serialul.

   Cam astea sunt toate serialele pe care le-am vazut eu cu Lee Jun Ki dar mai are si film si seriale si joaca foarte bine actorul.
   De obicei are mai mult rolul de comic in seriale dar el poate sa joace orice rol pana si de criminal sau de psihopat deoarece e un actor de nota 10 care stie sa își facă meseria.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s