Sik-K și actrița Kim Hee Jung sunt într-o relație? Cei doi au fost văzuți la întâlnire!

Emisiunea K-Star de la YTN a dezvăluit poze în exculisvitate cu actrița Kim Hee Jung și rapper-ul Sik-K din timpul întâlnirii lor. Cei doi formează un cuplu?

misc_1478659839_%e3%85%8f%e3%85%8f2misc_1478659839_%e3%85%8f%e3%85%8f1misc_1478659838_%e3%85%8f%e3%85%8f3misc_1478659840_%e3%85%8f%e3%85%8f

Pe 9 noiembrie, emisiunea K-Star a dezvăluit că Sik-K și Kim Hee Jung formează un cuplu de mai bine de un an. Potrivit celor raportate, vedetele au devenit apropiate din cauza interesului comun pe care îl au pentru muzica hip-hop, iar de curând, chiar s-au bucurat de o mică vacanță în Japonia.

Cu toate acestea, la scurt timp după apariția acestui reportaj, Sik-K a oferit un interviu pentru Herald Pop. Rapper-ul a declarat: ”Nu ne întâlnim. Suntem doar prieteni apropiați, care sunt văzuți adesea împreună”.

Agenția actriței, YG Entertinment, încă nu a făcut o declarație cu privire la aceste zvonuri, și, probabil, nici nu o să se grăbească să facă.

cr: showasia

4 gânduri despre „Sik-K și actrița Kim Hee Jung sunt într-o relație? Cei doi au fost văzuți la întâlnire!

 1. _darklibra_

  Da 😊când a fost el în Londra recent a fost și ea cred ca formează un cuplu melodia lui Sik-k Habibi ma face sa ma gândesc la asta😉 pe insta ea este kimhebibi parca… a apărut și în MV ul lui plus ca el pare îndrăgostit melodii precum Jealous, I call it love …cand un rapper precum Sik-K se îndrăgostește o sa facă versuri cu ceea ce simte deci…. sa îi tina formează un cuplu frumos și cand mai e și dragoste la mijloc e și mai frumos😊😊😉

  Apreciază

  Răspunde
  1. jwalker425

   Exact :)) Minsik , mamica, noi stim cum sta tr 😉 haha zvonuri ca ar fi impreuna circula de luni bune..eu cred ca a declarat asta doar ptr ca ea e in YG 😀

   Apreciază

   Răspunde
   1. _darklibra_

    Posibil, el în interviu nu se putea abține din zâmbit când a fost întrebat dacă formează un cuplu sa zicem ca și ei știm și noi cum sta treaba cu prietenii foarte apropiati… Friends With Benefits :)))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s