9 grupuri care au nevoie urgent de o revenire

trouble maker toheart hisuhyun

De fiecare dată, când un cântăreț a colaborat cu un membru dintr-o altă trupă, ne-au fost dăruite cele mai grozave hit-uri.

1. Trouble Maker

Chimia dintre Jang Hyunseung și Hyuna este cu adevărat uimitoare, și acesta este unul dintre principalele motive pentru care Trouble Maker iese perfect în evidență ca un duo fenomenal. A trecut prea mult timp (3 ani mai exact), de când ne-au binecuvântat cu un hit.

2. AnyBand

Grupul este format din BoA, Tablo din Epik High, Junsu din JYJ și pianista Jin Bora, AnyBand a fost înființată în 2007. Improbabil, însa magnificul grup a lansat 3 cantece superbe pentru a promova împreuna telefoanele Samsung.

3. S.M. The Ballad 

S.M. The Ballad este un grup din care fac parte diferiți cântăreți din agenția SM. Înițial, grupul era format din Jonghyun, Typhoon din TRAX, Kyuhyun și fostul stagiar Jino. (acum membru Pentagon). „Hot Times” este una dintre cele mai bune melodii, arătându-le cu adevărat talentul. 

4. BOM&HI

Doi vocaliști reprezentativi ai agenției YG, Lee Hi și Park Bom din 2NE1, s-au unit ca și BOM&HI în 2013. Cele două au făcut un remake al melodiei de Crăciun „All I Want For Christmas Is You” potrivit pentru debutul lor din decembrie. Au trecut trei ani de atunci, ne-ar plăcea să le auzim din nou de Crăciun.

5. Toheart

Toheart este format din cei doi prieteni Key din SHINee și Woohyun din INFINITE, iar cântecele lor sunt la fel de distractive și pline de viață așa cum te-ai așteptat. Ei sunt „bestfriend goals” la cel mai bun nivel, și suntem siguri că ei ne vor uimi cu talentul lor explosiv și carisma încă odată.

6. Triple T 

Bine, bine – Nu a trecut mult de când au debutat. Dar când grupul îi are pe Jo Kwon din 2PM, Min din Miss A și Hyoyeon din SNSD, cum nu am vrea o revenire mai repede?

7. YTEEN

Grupurile mixte într-adevăr ar trebui să fie mai multe, iar YTEEN este un exemplu perfect. Alcătuit din toți 7 membrii Monsta X și cele 10 membre din Cosmic Girls, grupul ne-a dăruit un superb single de debut “Do Better.” Chiar dacă grupul a fost format doar pentru activităţi comerciale, sperăm să-i vedem la potențialul lor maxim în viitoarele reveniri

8. HI SUHYUN

Cele două colege din agenția YG, Lee Hi și Suhyun din Akdong Musician au format grupul HI SUHYUN în 2014, și încă de atunci ne dorim foarte mult o revenire. Deși Bobby nu este un membru al trupei, nu ne-ar displăcea dacă ar mai lucra împreună.

9. Nasty Nasty

Nasty Nasty este grupul format din 3 persoane, Kevin din ZE:A și Kyungri și Sojin din Nine Muses. Iar la fel cum sugerează și numele, cântecele cât și imaginea lor sunt fiecare sexy. Trio-ul a lansat un single interzis minorilor în 2014, și a fost cu ușurință imprimat în mintea noastră. Așteptăm cu nerăbdare o revenire din partea lor.

Ce grupuri proiect ați vrea să revină?

sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s