Iron şi Kidoh arestaţi pentru că au fumat marijuana

iron kidoh

Artiştii hip-hop Iron şi Kidoh (23 de ani având ambii) au fost arestaţi pentru că au fumat marijuana.

Cei doi au fost acuzaţi de Judecătoria Centrală din Seul pentru că au fumat marijuana. Iron a fost eliberat condiţionat în loc de 8 luni de închisoare, în timp ce Kidoh a fost la eliberat condiţionat timp de un an în loc de şase ani de închisoare.

De asemenea, vor mai plăti o amendă şi vor face 40 de ore de reabilitare.

Iron şi un anume compozitor în devenire „Kang” au consumat marihuana între decembrie 2014 şi decembrie 2015 de trei ori, oar Kidoh e suspectat că ar fi fumat marijuana la un bar în anul trecut în Bangkok, Thailanda.

Cei trei au fost prinşi când bărbatul Kang a încercat să fure bani şi o geantă la o saună din Gangnam, Seul. Testul pentru droguri a ieşit pozitiv şi odată cu el, au mai fost descoperite şi alte persoane ce au consumat droguri.

Fumatul marijuanei e interzisă în Coreea şi e pedepsită conform legii.

sursă: soompi

11 gânduri despre „Iron şi Kidoh arestaţi pentru că au fumat marijuana

 1. Ally

  Stiu ca e viata lor,sanatatea lor si decizia aleasa,dar imi doresc din tot sufletul sa o ia pe o cale mai buna,sa renunte la chestiile astea.Amandoi sunt atat de talentati si tineri,au atatea de oferit,nu vreau sa aud mai tarziu ca si-au distrus orice sansa la cariera si o viata frumoasa…

  Apreciază

  Răspunde
 2. jwalker425

  Nu pricep..eu am văzut un articol in care scrie ca au fost condamnați..adică vor face pușcărie nu eliberați conditionat ..Iron 8 luni si 2 ani tr sa stea liniștit fara belele daca nu vrea sa se întoarcă înapoi si Kidoh 6,luni si un an tr sa stea liniștit.. Deci…cum sta tr pana la urma ?:))) si nu a pornit toata investigatia dupa ce unuia dintre ei (sunt mai multe persoane anchetate) i a fost furata o geanta intr o sauna? Adica eu asa tin minte ca se scria cand a inceput totul 😀 Kang se zice ca ar fi fostul membru co Ed..cel ce a fost acuzat si de viol in trecut…sunt talentați, daca vor ști sa învețe din aceasta situație cu siguranță vor avansa..atât in viață cat si in cariera.. E Sens a lansat the anecdote fiind in închisoare si tot a luat premii ptr albumul hip hop al anului..dovadă ca daca faci muzica de calitate.. Oamenii o vor asculta si o vor aprecia trecând peste orice părere pe care o au despre deciziile din viata personală..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
   1. jwalker425

    Dar eu am văzut articol ca a primit 8 luni închisoare.. Si 2 ani tr sa stea liniștit..eliberat condiționat adică.. tr sa dea cu subsemnatul si tot tacamul ptr Iron .. de ex :)) de aici nelămurirea mea :))

    Apreciază

    Răspunde
   1. jwalker425

    On November 24th, The Seoul Central District Court sentenced rapper Iron to an eight-month prison sentence and two-years probation. Former TOPPDOGG member Kidoh was also sentenced to a six-month imprisonment and one-year probation.

    CINE MINTE??? :)))

    Apreciază

    Răspunde
  1. ParkNaRa

   Singurul membru Kang in CoEd School a fost Noori/B.Wolf… Care este in serviciul militar din ianuarie 2014… Si nu a fost acuzat de viol… A avut o singura iubita in trecut, si acea a fost ulzzang… Deci nu il acuzati pe In Oh… Plus ca… El dupa ce a parasit CoEd a fost acceptat la Big Hit iar acum trupa cu care trebuie sa debuteze il astepata pe el din armata… Cat despre Kidoh si Iron… Au fost condamnati la 6 luni si respectiv 8 luni… Dar… Au fost eliberati, cu conditia ca atunci cand vor fi chemati la politie sa vina de buna voie… Si sa nu faca nimic ilegal si suspect timp de 2 respectiv 3 ani…

   Apreciază

   Răspunde
   1. jwalker425

    Ce parte din se zice ..nu a fost prea clara ? N am acuzat pe nimeni..doar am spus ceea ce am tot citit .. Cha Joo Hyuk, also known as Park Kang Ho from Co-ed School debuted in 2010 .. am discutat deja asta cu Lucy, in articol așa scrie ..in cel pe care l a găsit ea scrie diferit.. „CINE MINTE?” ..mda..

    Apreciază

    Răspunde
    1. ParkNaRa

     Nu te alarma asa ca nu am spus ca minti… Si am explicat un amanunt… Nu ma intereseaza cine si ce a facut… Am spus doar ce am vrut sa spun… Chiar nu-mi pasa daca Kidoh sau Iron fac inchisoare… In inchisoare se fac cele mai bune melodii… Deci nu va mai alarmati asa ca nu am omorat pe nimeni inca… Eu sustin pacea… So… Peace✌

     Apreciază

     Răspunde
     1. jwalker425

      De ce ar tr sa ma alarmez? Ti am rasp doar :))) ..”Nu il acuzați” ..eu vb despre el pentru ca numele lui a apărut in discuție de la începutul acestui scandal..plus daca vrei sa adaugi CV într o discuție..fa o..pentru ca sunt mereu dispusa sa invat..nu le stiu pe toate..doar sa ai grija sa aibe legatura cu discuția..eu vb despre o persoana..tu despre alta .. Kang Nu e numele de familie..probabil de aici si confuzia ta ..vb de Kang Ho ..nu Kang In Oh 😀 ..faza cu cine minte..glumeam cu Lucy ptr ca au apărut articole cu informații diferite 😉 peace 👌

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s