SM și YG confirmă faptul că nu vor lua parte la sezonul 2 din „Produce 101”

Producem-101-160122-2

SM și YG nu vor lua parte la  Produce 101 ?

Acesta a fost un program muzical de succes în 2016. În emisiune au concurat 101 de stagiari de sex feminin de la mai multe agenții pentru șansa de a debuta. I.O.I a fost rezultatul final al sezonului întâi. MNET este acum în pregatirea unei versiuni de sex masculin pentru sezonul al doilea.

produce101

Companiile SM și YG sunt bine-cunoscute pentru stagiarii talentați. Din păcate, ele deja au confirmat că, încă o dată, nu vor lua parte la program. De asemenea, acestea nu primesc nici un merit din participarea la proiect. Ambele agenții de divertisment sunt cunoscute pentru programele proprii de antrenament.

Deşi JYP a văzut rezultatele pozitive din primul sezon ale lui Jeon Somi, încă nu a confirmat participarea în sezonul 2.

maxresdefault

Se pare că adunarea stagiarilor de sex masculin este puțin mai complicată. Surse din interior au dezvăluit că şansele de succes pentru versiune de sex masculin a emisiunii sunt mici.

În prezent, sezonul al doilea din „Produce 101” este încă în stadiu de planificare. MNET este în discuții cu agențiile pentru a decide care concursanți vor lua parte la show. Filmările sunt preconizate pentru luna ianuarie a anului viitor. Primul episod este programat, fie în luna februarie, fie în martie.

cr.:koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s