Trupe care o duc mai bine în China decât în Coreea

misc

La fel ca în Japonia, idolii coreeni au găsit faimă nemăsurată și în China. În ciuda faptului că unele dintre trupele de mai jos nu au succes foarte mare în Coreea, sau nu mai au (cum ar fi T-ara), ele o duc mult mai bine în China.

T-ara

Fără nicio îndoială, T-ara este regina trupelor coreene în China. Cu ajutorul multiplelor albumele și single-urile ale hiturile lor traduse în chineză, T-ara au atras alături de ele un număr imens de fani. Fetele au avut mai bine de 10 turnee în care au străbătut în lung și în lat toată China iar fancafe-ul lor Baidu are peste un milion de membrii. În plus, miliardarul Wang Sicong a plătit trupa T-ara cu o sumă imensă pentru a cânta la ziua lui de naștere.

Two X

Fetele din Two X sunt ocupate în Coreea, dar sunt și mai ocupate și în China. Au ținut în China mai multe concerte care au fost întâmpine cu succes. De asemenea, trupa a fost lista în topul celor mai iubite 50 de trupe feminine în China. Ele au lansat de curând și versiunea în chineză a melodiei Over.

TimeZ

Câți dintre voi ați auzit vreodată de TimeZ? Puțini, nu-i așa? Cu toate acestea, după T-ara, TimeZ este a doua cea mai iubită trupă cu membrii coreeni în China. Prima lor lansare a fost Hooray For Idols, iar cea mai recentă lansate, atât în coreeană cât și în chineză este melodia Awaken. Membrii au participat de-a lungul timpului și la diferite emisiuni TV chinezesti dar și la câteva drame.

UNIQ

Nu numai că trupa a fost creată de o companie chinezeasca, dar printre membri se află și câțiva de origine chinezeasca. Fără prezența barierei de limbă, UNIQ a început foarte promițător cu melodia Falling In Love, care a avut atât o versiune în coreeană cât și în chineză. Trupa s-a clasat de asemenea pe locul 27 în topul celor mai populare trupe coreene în China

Primul lor premiu într-un show muzical l-au primit în China la emisiunea Global Chinese Music de pe CCTV. În plus, băieții au cântat și melodia Erase Your Little Sadness de pe coloana sonoră în chineză a filmului Spongebob Movie: Sponge Out Of Water.

ASTRO

Deși trupa de abia a debutat în acest an, băieții se bucură de popularitate foarte mare în China. Ei au fost singurii artiști coreeni care au fost invitați să ia parte la premiile LeTV Entertainment Awards din acest an. De asemenea, membrul Cha Eun Woo a avut ocazia să primească și un rol într-o dramă chinzeasca.

SIX BOMB

Aceste fete i-au șocat pe coreeni de-a lungul timpului cu revenirile lor, dar se pare că în China sunt primite cu mai mult interes. Pe lângă succesul cu ultima lor melodie, cele patru membre ale trupei au fost alese ca modele pentru jocul Huibijeon.

BESTie

Deși BESTie nu promovează deloc în China, fetele au trăit un șoc când au realizat că melodiile lor o duc foarte bine în topurile chinezești. Ultimul lor single numit Excuse Me a adunat foarte multe vizualizări pe site-ul folosit în China, Tudou (ca un fel de YouTube). Una dintre membre, Uji, a participat și la un program de televiziune din China numit I Am A Singer.

Cr. Allkpop.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s