[CCC] Motivul pentru care trupele feminine nu pot avea doar o membră populară

Картинки по запросу miss a

În articol sunt amintite 4minute, miss A, AOA și EXID ca fiind exemple de trupe care au doar un membru popular și care s-au despărțit, sunt pe cale să se despartă sau există certuri între membre.

  1. [+437, -12] Eu le-aș introduce pe DIA în loc de EXID. Cu cât mai mult sunt promovate, cu atât mai populară devine Jung Chaeyeon, iar agenția lor îi oferă susținere doar ei ㅋㅋㅋㅋㅋ
  2. [+328, -12] Eu nu le-aș include pe EXID în listă. Solji e destul de populară la TV, la fel ca și Hani. LE e destul de cunoscută datorită rapp-ului său. Hyerin a înlocuit-o pe Solji la câteva concerte spre sfârșitul anului. Desigur, Hyerin și Junghwa nu sunt foarte populare, dar toate cântecele pe care le-au avut (cred că se are în vedere cele de după Up&Down) fie că au avut un succes mediu, fie au fost foarte populare, de aceea nu cred că se vor despărți. Uneori am impresia că AOA se pot despărți, luând în considerare că nici de la 4Minute nimeni nu se aștepta la un astfel de sfârșit, de aceea și AOA au o astfel de posibilitate.
  3. [+117, -3] Și Gugudan cu Sejeong în frunte.
  4. [+114, -1] Adăugați-le încă și pe WJSN cu Cheng Xiao. Agenția lor ignoră toate celelalte membre.
  5. [+98, -2] Mai e și Nine Muses. Nu cunosc pe nimeni în afară de Kyungri. Au suferit atât de multe schimbări de membre. Și sunt sigură că recent au mai plecat 3.
  6. [+71, -0] Dar agenția fetelor din AOA încearcă să le susțină foarte mult pe celelalte membre: single-ul lui Jimin, drama Minei, debutul sub-unit-ului AOA Cream.
  7. [+61, -0] miss A merită un loc sigur în listă, iar acest lucru e amuzant, luând în considerare că piesa lor de debut a fost un hit atât de popular încât eram sigur că fiecare membră va deveni populară. Dar a supraviețuit doar Suzy.
  8. [+33, -1] Sincer, cred că Park Jin Young a dat-o cu capul în bară când a ales membrele pentru miss A. A ales-o bine pe Suzy, dar JYP avea o grămadă de trainee talentați: Hyorin, Hani, Jaekyung, Uji, Bomi, Naeun etc.
  9. [+31, -3] Articolele de genul mă fac să conștientizez cât de mult SM își susține grupele. Ei de obicei promovează nu un singur membru, ci pe toți.
  10. [+30, -0] De fapt, coperta albumului DIA arată ca: „Jung Chaeyeon și restul”.

sursă: vk.com

 

 

Save

Save

Un gând despre „[CCC] Motivul pentru care trupele feminine nu pot avea doar o membră populară

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s