Trupa de fete H.U.B a debutat cu ‘Girl Gang’!

Imagini pentru h.u.b kpop

H.U.B e o trupă de fete ce a debutat pe 9 februarie 2017, dar care nu e prea promovată. Fetele au lansat melodia de debut „Girl Gang” fără clip şi probabil asta le explică lipsa de atenţie.

H.U.B e o trupă de fete din patru membre ce abordează în prim-plan genurile trap şi hip hop. Numele lor vine de la ‘Hope U Bounc’, iar membrele sunt Gracie (coreeancă), Rui (japoneză), YuEm (coreeancă) şi Keina (coreeancă).

Imagine similară

Membra Rui (prima de jos) a atras atenţia ca fiind visualul trupei, dar şi mai mult pentru abilităţile ei atletice. Aceasta a stabilit un nou record pentru cursa de 60 m la „Competiţiile de Atletism ale Idolilor” din acest an. Rui a şi debutat solo, înainte să se alăture trupei, cu melodia „EXCITING”. (nu vă recomand s-o ascultaţi)

Fetele îşi scriu şi compun propria muzică, dar îşi fac şi singure coregrafia. Din câte am auzit, agenţia lor nu prea a avut surse financiare pentru a le filma un clip de debut, aşa că s-au ales doar cu o melodie + coregrafia. Acestea evoluează totuşi la emisiunile muzicale, aşa că le puteţi vedea acolo.

Un gând despre „Trupa de fete H.U.B a debutat cu ‘Girl Gang’!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s