Internauții aduc mai multe dovezi ce susțin că Seulgi și Jimin formează un cuplu

jimin,seulgi

Au apărut din nou zvonuri cum că Jimin din Bangtan Boys și Seulgi din trupa Red Velvet ar fi împreună, iar de data aceasta internauții au adus și mai multe ‘dovezi’.

Luna trecută, internauții au creat o adevărată isterie când au susținut faptul că cei doi idoli au arătat semne că ar fi într-o relație, la decernarea unor premii muzicale.

Nu a trecut mult, deoarece acest subiect e din nou în atenția fanilor, care au găsit și mai multe probe care să ateste că relația dintre cei doi artiști este adevărată.

Prima probă este o poză pe care Seulgi a postat-o pe Instagram, în care făcea cu ochiul. De asemenea, aceasta a scris ”Credeți că sunt bună la făcutul cu ochiul?”. A fost susținut faptul că și Jimin a postat ceva similar pe Twitter ”Am închis ochii, pentru că nu mă pricep la a face cu ochiul.”

Pozele similare…

Mai multe fotografii asemănătoare, în care Seulgi și Jimin fac aceleași gesturi. Aceste poze au fost făcute în aceeași zi la ‘Idol Star Athletics Championships‘.

O alta poză ‘suspicios’ de similară în care artiștii au aceeași poziție a corpului + același filtru folosit la fotografie.

Cei doi chiar s-au îmbrăcat la fel (pozele sunt făcute în aceeași zi).

 Ambii folosesc același efect pentru poze.

De asemenea, amândoi și-au exprimat iubirea lor în mod discret-dar-nu-așa-de-discret pe SNS. Internauții se întreabă dacă acea inima este pentru Seulgi?

Jimin a desenat o inimă pe capul unui ursuleț. Nimic suspect aici, până când aflați că porecla lui Seulgi este ursuleț.

Față zâmbitoare = ♥

Și ultima probă, ‘brățările de cuplu’.

Chiar dacă unele dintre aceste ‘dovezi’ sunt exagerate, știm faptul că nu le putem ignora complet. Oamenii, de asemenea, au infirmat aceste tipuri de dovezi când au fost adunate probe asemănătoare în cazul lui Kai și a lui Krystal, înainte ca știrea oficială despre relația celor doi idoli de la compania SM Entertainment să fie dezvăluită publicului.

Ce credeți despre aceste dovezi care susțin că Seulgi și Jimin ar fi împreună?

Sursa: allkpop

 

8 gânduri despre „Internauții aduc mai multe dovezi ce susțin că Seulgi și Jimin formează un cuplu

 1. Adi

  Oricât de mult mi-ar plăcea ca ei sa fie împreună dovezile astea sunt putin cam ridicole. Un cuplu nu trebuie neapărat sa de poarte la fel (aceleași gesturi, aceeași poziție, aceleași haine etc).
  Una din dovezi ar putea fi clipul în care jimin a intrat in seulgi „accidental”, iar ea s-a întors si i-a zâmbit.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. kinkiroxy

  imi pare rau sa zic asta , dar trebuie sa fi chiar absurd sa tragi o asemenea concluzie din cauza unor poze care chiar nu prea au legatura . sau probabil cei care au facut asemenariile astea sunt fanii amandurora , deci caz fericit , happy end . ( ps Si eu faceam asemanati de genul , doar ca alea erau intre mine si biasul meu 😅😅💔💘)

  Apreciază

  Răspunde
 3. Alexandra

  Serios? Asta e amuzant! Folosesc aceleasi filtre pt poze…daca vorbim despre haine, geaca asemanatoare cu a lui Jimin, sau chiar identica, are si Suga. Cel putin nu apar zvonuri ca Jimin si Suga formeaza un cuplu..asta ar fi chiar penibim. Oamenii care stau sa caute toate ”dovezile” astea chiar nu au ce face cu viata lor?

  Apreciază

  Răspunde
 4. Alexandra Ianc

  In lumea aceasta toti idolii fac poze cu diferite filtre sau scriu lucruri amuzante pe anumite lucruri . Iar in materie de moda nu mai spuneti , ca daca vedeti doi idoli imbracati la fel formeaza un cuplu , deoarece fiecare are stilistul lui , iar acestia ( stilisti )chiar nu vor sa se intample astfel de lucruri daca asta e . Plus , un mic sfat pentru fanii care vor sa stie totul despre idolii lor :FACETI-VA O VIATA A VOASTRA . Din cauza unora ca voi nu vedem foarte multe cupluri printre idoli nostri , le trebuie mult mai multa intimitate in relatie .

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s