Himchan din B.A.P are o coastă fisurată

BAP Himchan

Himchan din B.A.P a duferit o mică fisură în zona coastelor.

Pe 15 martie, agenţia TS Entertainment a informat oamenii cele întâmplate prin intermediul fan cafe-ului oficial al trupei, cu explicaţia a ceea ce se va întâmpla cu viitoarele presestaţii.

Ei au declarat, „Himchan a simţit durere în zona pieptului după difuzarea live de la MTVThe Show‘ şi a fost imediat transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu o fisură la una dintre coaste ca şi rezultat al unei fracturi provocte de stres.”

„Potrivit diagnosticului, rana nu a fost provocată de factori externi ci de pierderea în greutate rapidă şi pregătirile pentru revenire, care s-au dovedit a fi prea mult de suportat.”

Cât despre viitoarele promoţii şi prestaţii, Himchan va continua să cânte alături de B.A.P dar doar vocal. El nu va dansa din cauză că „este cel mai bine să evite exerciţiile şi mişcarea în exces.”

În timp ce situaţia nu este una ideală, TS Entertainment a explicat că a fost un compromis făcut după ce au discutat cu idolul însuşi, care şi-a dorit cu neşaţ să continuie prestaţiile alături de grup având în vedere că este prima revenire a trupei după o perioadă. În acelaşi timp agenţia „va continua să monitorizeze starea lui Himcan şi să ofere atenţie sporită.”

sursa: Soompi

3 gânduri despre „Himchan din B.A.P are o coastă fisurată

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s