Iron dezvăluie partea lui de poveste cu privirea la recenta controversă a sa

iron

Rapper-ul Iron își spune partea lui de poveste despre controversa în care este implicat.

Potrivit Secției Centrale de Poliție din Seul, Iron și-a agresat iubita în repetate rânduri, chiar și în timpul actelor sexuale, apoi acesta s-a înjunghiat în coapsa dreaptă, când fata l-a amenințat că sună la poliție. Pe 14 martie, rapper-ul și-a spus partea lui de poveste, care este destul de diferită. Artistul a declarat ”Vreau să vă spun partea mea de poveste, întrucât povestea celeilalte părți, care este falsă, a ajuns în atenția publicului.

Iron a spus: ”Prima dată când ne-am întâlnit a fost la o sesiune foto pentru un album. Ea a fost modelul ales pentru albumul meu. Cea mai mare problemă a ei, era că aceasta era o masochistă și îi plăceau actele sexuale sadomasochiste. La început, am fost cu adevărat șocat. Ea mereu îmi cerea să fiu violent. Îmi spunea că aceasta este singura cale prin care poate fi satisfăcută. Nu a fost niciodată agresiune fizică. A fost legitimă apărare împotriva violenței ei nemiloase. 

Acesta a continuat, zicând :Mi-a fost teamă când era în starea respectivă. Apoi am aflat că a avut un iubit, de care s-a despărțit. Ea a fost iubita mea odată, așa că din acest motiv, știu ce mentalitate instabilă are. Nu am agresat-o și nici nu am amenințat-o. Sunt o persoană cu multe defecte, dar nu le-am făcut rău sau rănit pe ceilalți doar pentru că așa am vrut.”

Este foarte diferită situația din perspectiva rapper-ului. Ce credeți?

Sursa: allkpop

 

3 gânduri despre „Iron dezvăluie partea lui de poveste cu privirea la recenta controversă a sa

  1. Ally

    Nu pot sa ma pronunt,e posibil sa fi avut si ea placeri de genul ca nu e singura de pe planeta,dar si el sa fi fost violent mai mult decat era necesar.In fine.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: [Conținut Vizual Perturbator] Identitatea iubitei lui Iron dezvăluită + declarațiile actualului iubit | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s