6 moduri în care idolii seniori au ajutat juniorii să obțină succes

Cu toții știm cât este de greu să ai succes în lumea kpop-ului. Acești 6 idoli au primit sfaturi și au fost ghidați de seniorii lor în drumul spre succes.

Mulți dintre cei mai de succes idoli din zilele noastre nu ajuns unde sunt fiind pe cont propriu; Acești 6 idoli au avut mentori în industrie ce i-au luat sub aripa lor protectoare și le-au arătat cum să ajungă unde sunt ei astăzi. Sfaturile lor și încurajările au devenit o motivație pentru aceștia.

Aici este topul a celor 6 idoli ce au avut mentori în industrie ce i-au ajutat să cucerească lumea cu muzica lor!

1) Xiumin din EXO și TVXQ

Legendele kpop-ului , TVXQ au fost mentorii lui Xiumin și l-au ghidat până a ajuns starul ce este astăzi.

Xiumin și-a admirat mult seniorii din TVXQ încă din zilele lui de debut. TVXQ au recunoscut într-un interviu că ei i-au acordat multă atenție lui Xiumin. Xiumin mergea la concertele TVXQ, iar membrii TVXQ mergeau la concertele EXO. La concerte membrii TVXQ merg în culise pentru a îi da sfaturi acestuia și după concert îl felicită pe el și pe ceilalți membri.

2) Yubin din Wonder Girls și Eun Ji Won din Sechs Kies

Eun Ji Won a remarcat potențialul lui Yubin ca rookie și a ajutat-o să devină membră a unui dintre cele mai populare grupuri din industria kpop-ului.

Yubin i-a întâlnit pe membrii grupului de băieții în 2008 în timpul unei apariții la TV pentru MBC și KBS. Eun Ji Won și Yubin au recunoscut amândoi că sunt fanul unui altuia, chiar dacă Yubin era încă un rookie pe atunci. De atunci, JiWon i-a oferit de multe ori sfaturi și a încurajat-o ca rookie.
Chiar dacă ea deja debutase, Yubin a folosit aceste sfaturi și încurajări ca să munceasă în continuare pentru a avea o carieră de succes alături de membrele ei.

3) Kyuhyun din Super Junior și Sung Si KyungKyuhyun din Super Junior și cântărețul și compozitorul Sung Si Kyung sunt adevărata definiție a prieteniei.
Aceștia s-au întâlnit în timpul emisiunii Weekly Idol de pe MBC unde aceștia au devenit prieteni imediat. Ei și-au arătat sprijiul și admirația unul față de celălalt prin trimiterea unor cadouri unul celuilalt.

4) Key din SHINee și BoA

Având ca mentor unul dintre cei mai de succes artiști în kpop, nu e de mirare că Key a devenit o vedetă de top.

BoA l-a luat pe Key sub aripa ei și i-a dat sfaturi prietenoase după ce s-au întâlnit la show-ul muzical Hidden Singer de pe JTBC. Ca mentor personal, aceasta a mers la concertele lui.
BoA chiar l-a promovat pe Key în industrie când a coloborat cu el în melodii ca I did it for love .(Am făcut-o pentru iubire) Această colaborare i-a dat șansa lui Key să primească mai multe sfaturi de la BoA.

5) Hoshi din SEVENTEEN și SHINeeKey nu este doar un învățățel al lui BoA ci este chiar el însuși un model pentru alții.
Hoshi din SEVENTEEN îi admiră foarte mult pe cei din SHINee. Membrii SHINee l-au motivat mai mult decât orice. După ce membrii SHINee au aflat că Hoshi este un fan și un idol rookie, aceștia l-au încurajat și i-au sprijinit cariera acestuia. Ei și-au făcut de-asemenea timp să îl complimenteze pe acesta în culisele show-urilor ca Music Bank și să poarte o conversație cu el.
Să devii un idol împlică foarte multă muncă grea, dar cu asemenea sprijin, nu ai cum să nu reușești!

6) Sunggyu din INFINITE și Nell
Sunggyu se pare că a debutat cu ajutorul trupei indie rock, Nell. După ce acesta a cântat în fața lor, Nell l-au recomandat pe Sunggyu pentru o audiție. În timpul zilelor ca stagiar, Nell au scris un cântec pentru Sunggyu ca să îl exerseze. Ei l-au vizitat des și i-au dat sfaturi legate de cântat și muzică.
Grupul nu au uitat niciodată să îl încurajeze pe Sunggyu ca mentori personali. Îndrumarea lor l-a determinat pe Sunggyu să devină uimitorul lider și main vocal al trupei INFINITE .

sursă: Koreaboo

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s