7 idoli ce au reușit să debuteze în cel mai scurt timp

Chiar dacă mulți idoli petrec câțiva ani ca stagiari, idolii din această listă au reușit să debuteze puțin după ce au devenit stagiari.

Majoritatea idolilor, înainte să debuteze, se antrenează câte 2-10 ani. Cu toate astea, există și idoli ce au reușit să debuteze peste un timp destul de scurt și mai jos aveți câțiva dintre ei.

Suzymiss A

Suzy, în 2009, a fost concurentă la Superstar K, după care s-a alăturat JYP Entertainment. Ea s-a antrenat 6 luni înainte de a debuta alături de miss A.

BaekhyunEXO

Beakhyun are unul din cele mai scurte perioade de stagiere din SM Entertainment. El a debutat în EXO după 4 luni de antrenament. S-a alăturat agenției în 2011 și a debutat în aprilie 2012.

YeinLovelyz

Ea a putut să treacă audițiile de la Woollim Entertaintment în 2014 și a debutat alături de Lovelyz în luna noiembrie a aceluiași an, fiind stagiară doar 4 luni.

KyuhyunSuper Junior

Kyuhyun s-a alăturat agenției în 2006 când SM căuta membri pentru noul său grup – Super Junior. El a debutat în luna mai, 2006, antrenându-se doar 3 luni.

HyukVIXX

Hyuk a fost unul din cei 10 stagiari care au participat la show-ul canalului Mnet „MyDol”, unde erau aleși viitorii membri ai trupei VIXX. Înainte de participare el s-a antrenat 3 luni, și până la urmă a fost ales ca membru al grupului.

EunjiA Pink

După audiții, agenția a introdus-o imediat în componența grupului A Pink deoarece aveau nevoie de o vocalistă. Ea s-a antenat doar 2 luni.

JiwooK.A.R.D

Jiwoo a fost stagiar timp de 2 luni înainte să debuteze în K.A.R.D. De asemenea, ea a înregistrat piesa „Oh Nana” imediat după audiții.

Sursă:YeaAsia

3 gânduri despre „7 idoli ce au reușit să debuteze în cel mai scurt timp

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s