Echipa de doctori care se ocupă de T.O.P. a ținut prima conferință de presă

Doctorii au oferit detalii cu privire la internarea și starea actuală a starului. Acesta se află în stare de „letargie severă”

„[T.O.P.] A sosit la spital în data de 6 iunie, la ora 12.34 P.M….a fost adus pe brațe de trei persoane, una dintre acestea îl ținea în partea de sus iar altele două de partea de jos”.

Purtătorul de cuvânt al spitalului a continuat: „Specialiștii noștri l-au examinat și au observat că pacientul se afla între o stare de somn și semiconștiență, avea pupilele contractate și nu avea reacții decât la stimuli puternici. Pe lângă faptul că îi crescuse tensiunea și ritmul bătăilor inimii, T.O.P. suferea și de o respirație instabilă din cauza nivelului scăzut de oxigen și un nivel ridicat al dioxidului de carbon. Am luat măsurile de urgență necesare deoarece am crezut că se află într-o stare critică. A fost internat la terapie intensivă la ora 4.50 P.M. „

După ce am făcut analize de urină, am concluzionat că pacientul avea depresie respiratorie cauzată de o supradoză calmante prescrise [de medic]. Starea lui putea să conducă la oprirea respirației, așa că am luat decizia să îl tratăm la secția de terapie intensivă, deoarece exista posibilitatea să aibă nevoie să fie intubat. Am reușit să controlăm nivelurile de dioxid de carbon, dar încă se află într-o stare de letargie severă.”

„…Am luat decizia că starea pacientului necesita coordonarea departamentelor de neurologie și  servicii de sănătate mintală [psihologie], și au fost realizate consultații medicale la orele 11.00 A.M. și 3 P.M., cu puține rezultate. De îndată ce starea pacientului se va ameliora, vom continua tratamentul său cu departamentul de sănătate mintală „.

 

Profesorul Kim Yong Jae a explicat că „În timpul investigațiilor medicale, pacientul a reușit să își deschidă ochii la stimuli puternici, însă nu a reușit să se concentreze. Există cazuri în care acest fapt ar putea duce la stop respiratoriu sau leziuni cerebrale, însă nu credem că este cazul la acest pacient. „

Profesorul Lee Deok Hee a explicat planurile de tratament pentru T.O.P. și a spus că „În momentul de față, nu am reușit să determinăm cantitatea exactă de medicamente pe care pacientul a ingerat-o. Timpul de recuperare ține de vârsta pacientului, deci este dificil să oferim un timp estimativ. Din cazuri anterioare, am observat că pacienții mai tineri care nu au alte complicații își revin în aproximativ o săptămână.” Medicul a subliniat că „Cea mai importantă este sănătatea mentală a pacientului.”

 

Conferința de presă organizată de către spitalul Ewha Womans University Mokdong, unde este internat T.O.P., a fost organizată pentru a putea clarifica starea artistului și  explicațiile diferite oferite de familie, apropiați și politie.

Sursa

 

 

15 gânduri despre „Echipa de doctori care se ocupă de T.O.P. a ținut prima conferință de presă

    1. anka1723

     Eu respect ceea ce fac ei dar mi se pare prea mult…… Chiar daca esti VIPS sa Army sau Exo-l nu conteaza,inainte de asta esti om si ar trebui sa mai gandesti putin,e prea mult teatru

     Apreciază

     Răspunde
 1. Adi

  De ce diferă in halul asta declarațiile? Ba e conștient ba e inconștient. Ba e bine ba nu e bine.
  Ii doresc Însănătoșire grabnică, dar daca toate astea sunt pentru a scăpa de acuzații si ura, iar medicilor doar li s-au băgat niste bani, mulți bani in buzunare atunci toata situația asta e de rahat.
  Saracul kim woo bin are cancer si nu-l compatimea lumea atâta. Top e puțin depresiv si gata e mare nenorocire.

  Apreciază

  Răspunde
   1. Adi

    Pai stai asa ca daca si asta e motiv de plâns si de tristețe atunci ce sa mai spunem de faptul ca mor atâția oameni de foame in africa sau mor oameni in afganistan din cauza războiului sau mai nou mor in europa din cauza teroriștilor.
    Asta e prima mea grija, sa plâng pentru top. 😂😂
    Frate copilele astea trebuie sa mai deschidă si ele ochii pentru ca „oppa” nu e centrul universului.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  1. anka1723

   Stiu,te intelg. Am ramas in stare de soc si pentru ceva vreme nu am putut crede ca are cancer. Pe el nu-l plange nimeni iar acum pe TOP il plang pt o simpla depresie.
   Nu am nimic cu el dar sa nu se mai ascumda in spatele unor minciuni

   Apreciază

   Răspunde
 2. Tirzah

  Exact!Cand a aflat lumea de Kim Woo Bin toti erau uimiti ca are cancer!Si nu au facut multe sa il incurajeze si s-a uitat povestea imediat!In schimb,de o saptamana numai de TOP auzi(nu stii ce e adevarat si ce nu).E un adevarat balamuc si ceilalti artisti care revin cu noi melodii sau debuteaza nici nu sunt prea cunoscuti iar melodiile nu sunt ascultate,lumea fiind prea ingrijorata pt TOP.O fi avand si el probleme dar nu trebuie sa atraga(mai ales acum)privirile! IMI PARE RAU de el dar trebuie sa isi asume greseala si nu sa se victimizeze mai mult!Sunt o multime de oameni in aceasta lume care au depresie(credeti-ma stiu despre ce vb,cunosc cazuri) si nu se comporta asa!Ii doresc sa se faca bine cat mai repede iar reputatia trupei Big Bang sa fie recapatata!!!
  P.S.Prin aceasta nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa jignesc pe cineva.Este strict parerea mea.Multumesc mult!☺

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 3. Akira

  Nu e vina lui TOP că e celebritate. Dacă nu era celebritate nu se mai zicea că a făcut-o ca să se victimizeze. De fapt, cred că nici n-ar trebui să ne dăm atât de mult cu părerea. Ca să nu vorbesc de el, un om sensibil și depresiv în general se simte singur. „nu mai pot eu de depresia lui” e prea dur, e un om până la urmă. Părerile tuturor nu fac decât să cauzeze și mai mult scandal. Și da, Kim Woo Bin are cancer, dar nu vă oprește nimeni să vă exprimați părerile de rău. E vorba de numărul de fani. Normal că se vorbește mai mult de TOP dacă are un număr mare de fani. Sunt VIP, însă nu m-am interesat niciodată de viața membrilor mai mult decât trebuia. Știu că TOP a avut probleme încă de mic cu oamenii pentru că era plinuț însă. Nu vreau să-i iau apărarea sau să-l învinovățesc, dar atât timp cât omul chiar e adormit și poate chiar nu e cel mai sănătos mintal, ar trebui doar să ne uităm cum evolueză lucrurile și să nu mai atacăm atât. Plus de asta, nu-l poate învinui nimeni pe TOP că încearcă să scape de acuzații prin teatru atâta timp cât asta nu e sigur. Declarațiile diferă pentru că toți jurnaliștii încearcă să primească atenție din acest caz, nimic mai mult. De asta trebuie urmărite doar declarațiile oficiale.

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 4. elena06

  nu mai judecati ganditi-va la familia lui si la colegii de trupa nu sunt eu tocmai fana lui ca e singurul din trupa care nu am treaba cu el dar in momentul asta nu sunt chiar asa de idioata

  Apreciază

  Răspunde
 5. Joji

  Hai fratilor ca asta eu un teatru ieftin propus/regizat de firma care-l impresariaza. Cum altfel sa il scoata” basma curata” daca nu printro melodrama.
  Si pe fanii(fanaticii) astia eu chiar nu-i inteleg,e problema lui ce fumeaza,ce bea sau cu cine face sex.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s