Membrii FT ISLAND confirmă că se vor înrola în armată în acelaşi timp

Trupa FT ISLAND confirmă că toţi membrii vor să intre în armată în acelaşi timp, dar nu anul acesta.

FT ISLAND a lansat noul album “OVER 10 YEARS”, ce marchează aniversarea a 10 ani de la debut. La spectacolul de prezentare, Choi Jong Hoon  a spus: „Acum 10 ani aveam primul nostru spectacol de prezentare a albumului de debut. Îmi aduc aminte de toţi membrii şi de cât de tânăr şi proaspăt eram la minte.”

Întrebaţi de un reporter ce vor face cu serviciul militar, Lee Hong Ki a răspuns: „Acesta este un subiect foarte sensibil dar vom face armata împreună […] vrem să cântăm şi să facem muzică împreună. Nu contează că FT ISLAND va ajunge jos de tot sau nu. Cu alte cuvinte, ceea ce contează este ca FT ISLAND să rămână împreună. ”

Munca de echipă din FT ISLAND este o sursă de putere şi de succes pentru aceştia. S-a spus că noul album lansat, “OVER 10 YEARS”, este întruchiparea a 10 ani de muncă în echipă. Cele 12 melodii ale albumului au fost compuse de Lee Hong Ki  personal. Tot el a rearanjat şi hit-ul „Lovesick”.

Deocamdată, trupa se bucură de succesul câştigat iar fanii sărbătoresc încă aniversarea de 10 ani FT ISLAND.

 

Sursa

 

4 gânduri despre „Membrii FT ISLAND confirmă că se vor înrola în armată în acelaşi timp

  1. Cookie.J

   Si eu…sincer imi pare rau ca trebuie sa faca asta. 😦
   Dar baietii nostri se vor descurca, sunt sigura. Dar totusi nu sunt cai sa scape de armata? Adica nu imi pot imagina unii idoli in uniforme militare…n-as putea sa ii vad la armata pe unii.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Juckie20

  Asta se întâmplă dacă cealaltă parte de coreeni sunt comuniști. Hai ca (,) cu Japonia, China și celelalte tari care se afla în disputa ar fi putut sa meargă fără război sau cearta cum e Coreea de Nord. Nu il sufăr pe comuniștii aceia din cauza ca i-au din noi nu doar 2 ani când este plecat în armata un idol, ci câte doi ani pentru un membru care pleacă dintr-o trupa. Dacă trupa are 7 membri ar fi maxim 14 ani în care nu vor mai fi activi totali, dar mă bucur ca vârstele lor sunt destul de apropiate intre ei.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Lucy

   Majoritatea idolilor in armata nu fac nici jumatate din lucrul pe care il fac barbatii sud-coreeni „de rand” zcolo. 🙂 Pe langa asta, se pot inrola pana pe la 35 de ani si o pot face si la 18…plus ca nu ii obliga nimeni sa mearga unul dupa altul …[14 ani :))))] ci doar toti in acelasi timp/

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s