O scenă de sărut din serialul „Father Is Strange” dintre Jung So Min și Lee Joon naște controverse

Opinia publică din Coreea consideră că sărutul dintre Jung So Min și Lee Joon din  episodul 30 al serialului  „Father Is Strange” ar fi defapt o scenă de hărțuire sexuală.

Comisia din Coreea Pentru Standarde în Comunicaţii evaluează în acest moment  scena de sărut din episodul de duminică al serialului „Father Is Strange” difuzat de KBS 2.

Un reprezentant al Comisiei a afirmat că au existat sesizări că, în ultimul episod  al serialului „Father Is Strange”, a fost difuzată o scenă de hărţuire sexuală la locul de muncă.

În respectiva scenă, Ahn Joong Hee (Lee Joon) întârzie la filmări din cauza lui Byun Mi Young (Jung So Min). Ajungând târziu, actorul Ahn Joong Hee este machiat în grabă. Regizorul însă consideră că urmele de buze ce trebuiau desenate pe faţa actorului nu par naturale. Aşa că îi cere lui Byun Mi Young să se rujeze şi să îl pupe pe obraz pe  Ahn Joong Hee. Mai mult, după ce îi reproşează lui Byun Mi Young  că a întârziat la filmări, regizorul o obligă pe  fată să îl sărute pe gură pe Ahn Joong Hee, în ciuda reticenţei acesteia.

Deşi scena descrisă mai sus dorea să scoată la lumină sentimentele pe care cei doi protagonişti le au unul faţă de celălalt, spectatorii s-au arătat îngrijoraţi de o aparentă descriere a unei scene de agresiune sexuală la locul de muncă.

Momentan, serialul „Father Is Strange” se află pe primul loc în Coreea, atingând recorduri de audienţă şi cu peste 30 de procente .

 

Sursa

2 gânduri despre „O scenă de sărut din serialul „Father Is Strange” dintre Jung So Min și Lee Joon naște controverse

 1. rox

  mie nu mi se pare ..am vazut scena (pt ca nu urmaresc drama) si nu mi se pare asa ..daca imi amintesc bine a mai fost o scena asemanatoare intr-o alta drama (doar ca lasa urme de ruj doar pe obraz ..nu pe buze)dar scena de aici e ok..nu mi se pare hartuire …

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. oanamp11 Autor post

   Da.. sunt de acord. Eu cred ca tine de cultura lor, nu putem intelege. Dealtfel sigur nici realizatorii serialului nu au gandit asa deci clar si coreenii au pareri diferite. este oricum o reactie exagerata

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s