Teaserele noului serial în care joacă UEE şi Kim Jaejoong promit o comedie pe cinste

Teaserele serialului KBS „Manhole” au atras deja multă atenţieÎn data de 10 august, postul KBS va începe difuzarea unui nou serial intitulat „Manhole”. Este vorba despre o comedie în genul călătoriei în timp. Rolurile principale vor fi interpretate de către Kim Jaejoong din JYJ şi UEE.

DEBM4FBVwAAma4n.jpg

Transformarea lui Kim Jaejoong a atras atenția, îndeosebi pentru faptul că noul său personaj este diferit de ce ne-a obișnuit starul până în prezent: drama spune povestea unui individ puţin nebun, aproape maniac, numit Bong Pil, care primește o invitaţie la nunta lui Soo Jiin (UEE), femeia de care a fost îndrăgostit toată viaţa. Acesta cade într-o gaură de timp, călătoreşte în trecut, după care încearcă să oprească o căsătorie din prezent. În momentul în care modifică evenimentele din trecut, cursul evenimentelor din prezent se modifică şi ele.

Din informaţiile care au circulat pe internet, se pare că Jaejoong şi-a luat rolul foarte în serios şi că, deşi a avut un accident în timpul filmărilor (de vină a fost o sticlă spartă special pentru o scenă din film, cu care s-a tăiat la mână), acesta a revenit a doua zi la muncă, cu degetul de la mâna stângă cusut cu şapte copci.

Postul KBS a oferit deja mai multe MV-uri teasere amuzante. În al doilea clip, actorii din rolurile principale interpretează un dans comic,  cu feţe extrem de serioase ( este vorba despre Kim Jaejoong, UEE, Baro din B1A4 şi Jung Hye Sung).

Puteţi umări mai jos teaserele de prezentare ale noului serial KBS:

 

Sursa: Soompi

Un gând despre „Teaserele noului serial în care joacă UEE şi Kim Jaejoong promit o comedie pe cinste

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s