Cel mai supraapreciat rapper?

G-Dragon,choiza,mc-gree

Internauții au votat cel mai supraestimat rapper.

Un sondaj cu întrebarea, „Cine este cel mai supraestimat rapper?” a avut loc pe o comunitate online populară DC Inside în perioada 6-12 august.

Din 10.329 de voturi, fiul lui Kim Gu Ra, MC GREE a avut 2.472 (23.9%) de voturi și a fost numit rapperul cel mai supraapreciat. Pe locul doi a fost G-Dragon. Membrul Big Bang a obținut 2.388 (23,1%) din voturi. Choiza din Dynamic Duo a fost al treilea, obținând 987 (9,6%) din voturi.

Alți rapperi care au ajuns pe listă sunt Black Nut, fosta membră Wonder Girls Yubin, Zico și Jessi.

Cine credeți că este cel mai supraevaluat rapper?

sursă

20 de gânduri despre „Cel mai supraapreciat rapper?

 1. jwalker

  Zico clar isi merita laudele..Black Nut cu toate tampeniile lui..faptul ca e un rapper bun nu l poate nega nimeni..Gree primeste atentie ptr ca e fiul cui e :)) cine are parte de lectii de la rapperii cu statut din scena..studio instalat in casa lui cu ajutorul/sfatul lui Gray si DJ Pumkin ?? Pustiul a avut o gramada de oportunitati ptr ca e fiul lui tati 😉😉 GD e un artist desavarsit..dar de acord la partea cu rapul..exista rapperi mai buni ca el in industrie..ex Zico..si el e vazut ca fiind nr1 de fani.. Jessi e o cantareata wow..dar da :))) de acord cu asta..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. NekoCY

   Jay Park (JaeBeom) este rapper, însă se axează și pe partea de vocal foarte mult. Ce nu înțeleg eu, este de ce „supraestimat”? Adică din câte știu eu, supraestimat înseamnă că este prea lăudat, pentru ceea ce nu trebuie. Probabil articolul se referă la sensul bun al cuvândului pentru că G-Dragon (JiYong) și Zico (JiHo) de exemplu, sunt niște rapperi extraordinari (și mai sunt și sexy pe deasupra dar asta rămâne între noi! Shhh! =]])
   . =]]] ❤❤❤❤

   Apreciază

   Răspunde
   1. NekoCY

    Ok. Vin cu o rectificare. M-am convins că articolul se referă la sensul propriu al cuvândului „supraestimat”, datorită unor persoane din comentarii și a translatorului care a tradus articoului. Adaug că pentru mine, după părerea mea, GD și Zico nu aveau ce să caute în sondajul ăsta, deoarece (DUPĂ PĂREREA MEA) amândoi artiștii și-au câștigat pe merit succesul de care se bucură acum. Mi se par talentați și absolut deloc „supraestimați”.

    #pace ❤

    Apreciază

    Răspunde
    1. NekoCY

     Tu ai scris foarte clar și ai tradus articolul foarte bine, însă asta mă întrebam și eu când am citit comentariile. Am văzut că lumea tot își spunea preferații, iar la un moment dat era un comentariu cu „Jay Park merita să fie aici”, iar eu eram gen: Nuuu! =]]]. Dar în fine, nu sunt de acord cu nominalizați, dar sincer, rămân cu părerea mea. JiYong (GD), Jiho (Zico) și JaeBeom (Jay Park) pentru că de ei am vorbit și într-un comentariu de mai sus, n-ar avea ce să caute în sondaj.

     Părerea mea! =]]]

     Apreciază

     Răspunde
  1. YeRim

   „Cine credeți că este cel mai supraevaluat rapper?”, am raspuns cu varianta mea, ok?
   Nu vă mai credeți așa deștepte -_-
   Referitor la articol, GD.

   Apreciază

   Răspunde
   1. jwalker

    Nu se crede nimeni mai destept .. e clar ca vorbim de neatentie aici pentru ca articolul vorbeste despre rapperi supraevaluati .. a.k.a x zice ca y e cel mai bun rapper si tu crezi ca se inseala si y primeste prea multe laude comparativ cu calitatiile pe care le are .. dar lumea lasa comentarii cu favoritii :)) .. tu crezi ca CL si Chanyeol sunt cei mai buni rapperi..bun, dar articolul vorbeste despre cu totul altceva 👌

    Apreciază

    Răspunde
 2. Ynna

  Ok,vreau să-mi cer scuze că am înţeles greşit ,credeam că este vorba de cel mai apreciat rapper…Dar acum am înţeles citind com.,încă o dată scuze.Tot ce doream să spun era că Jay Park merită din plin să fie apreciat pt talentul său,eu una îl apreciez mult.Asta e tot,sper că sunt destul de clară!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Amanda

  Poate GD nu este cel mai bun rapper(si el a spus ca nu se concentreaza atat de mult pe aceasta parte), dar are un stil unic in rapp, o voce unica, deci cred ca isi merita succesul.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Pingback: Cine e ‘cel mai subapreciat’ rapper ? | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s