Black Pink ocupă poziții de lider în topul ”Oricon” din Japonia + altele

Black Pink debutează cu succes în Japonia!

Potrivit rapoartelor, Black Pink s-a clasat pe prima poziție în cel mai prestigios top muzical nipon, și anume ”Oricon”. Sursele susțin că mini-albumul de debut al trupei, numit ”BLACK PINK”, care a fost lansat pe 30 august 2017 și vândut în peste 40.000 exemplare, a ajuns lider la categoria ”Weekly Album” de la Oricon. Astfel, Black Pink a devenit al treilea artist străin care reușește să ia cu asalt acest clasament, imediat după debut. Alte două trupe care se pot lauda cu același rezultat sunt: 2NE1, grup coreean de la YG Entertainment, și trupa t.A.T.u din Rusia.

De asemenea, Black Pink a fost lider în clasamentul ”Daily Album” de la Oricon, pe parcursul a două zile consecutive, și a obținut locul 1 în topul ”Tower Records”.

Debutul trupei rookie de fete de la YG Entertainment a fost așteptat cu sufletul la gură de foarte mulți internauți japonezi și se pare că nu a dezamăgit pe nimeni. Pe parcursul perioadei de promovare în Japonia, Black Pink a susținut o mulțime de ședințe foto pentru reviste de modă foarte celebre, a semnat contracte de publicitate cu mai multe branduri, inclusiv Dior, a participat la mai multe evenimente, printre care: festivalul ”a-nation 2017” (unul dintre cele mai grandioase festivaluri din Japonia), ”2017 Kobe Collection” și ”Tokyo Girls Collection”, unde a fost întâmpinată de un public destul de călduros și desigur, a apărut și la câteva emisiuni TV.

Felicitări, Black Pink!

Mai jos puteți urmări prestația fetelor de la ”Tokyo Girls Collection”.

Între timp, Black Pink a revenit în Coreea și a început pregătirile pentru următoarele sale activități, inclusiv comeback.

cr: yesasia

2 gânduri despre „Black Pink ocupă poziții de lider în topul ”Oricon” din Japonia + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s