Fandomul trupei Highlight impresionează publicul prin ingeniozitatea sa

Imagini pentru highlight band

Light, fandomul trupei Highlight, primește laude pentru ingeniozitate!

În timpul concertului ”Inceon K-POP Concert 2017” fanii trupei Highlight au atras atenția coreenilor, datorită modului ingenios prin care și-au susținut favoriții. Pe tot parcursul evoluției trupei Highlight, aceștia au arătat următorul mesaj: ”HI ♡ LIGHT”.

Dar acesta nu este singurul motiv pentru care aceștia s-au ales cu laude. Pe lângă faptul că și-au susținut trupa favotită cu atâta entuziasm, Light și-au arătat suportul și pentru alte trupe, schimbând culoarea luminii lighstick-urilor pentru a se potrivi culorii oficiale a fandomului trupelor B.A.P, VIXX și Red Velvet. Fandomul a creat un ocean roșu de lumini pentru trupa Red Velvet, verde pentru băieții din B.A.P și bleumarin pentru VIXX.

Impresionat de gestul fanilor Light, Himchan din B.A.P a lăsat un mesaj prin intermediul contului său oficial de Twitter: ”Astăzi a fost foarte vesel. Am fost foarte fericiți să întâlnim mulți fani. Babys, vă iubim. În plus, am auzit de atenția acordată de fanii Light, vă mulțumim”.

De asemenea, și mulți interneuți coreeni au ținut să mulțumească fandomului trupei Highlight pentru gestul său, ei au scris: ”Dacă doriți de deveniți un membru al unui fandom, fiți ca Light … mi s-a făcut pielea de găină. Respect!”; ”Auziți, fanii trupei Highlight au fost minunați. Incredibil, alte fandomuri chiar le-au făcut poze”; ”Light, voi chiar ați aprins lumina roșie în timpul prestației trupei Red Velvet? .. E adevărat?”; ”Cred că odată cu trecerea timpului, se maturizează și artiștii, dar și fanii săi. Light au avut de înfruntat foarte multe. Am urmărit concertul pe viu, a fost minunat. Au avut grijă să curățe totul după ei. Light, sunteți minunați”; ”Fanii sunt niște profesioniști, ca și favoriții lor” și multe altele.

cr: yesasia

2 gânduri despre „Fandomul trupei Highlight impresionează publicul prin ingeniozitatea sa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s