Fanii au rămas gură-cască când au aflat prețul brățării cumpărate de Jonghyun din SHINee pentru ziua lui Key!

Key din SHINee le-a arătat fanilor cadoul Cartier primit de la colegul său JonghyunÎntr-o postare de pe contul său Instagram, Key din SHINee le-a arătat fanilor ce cadou a primit pentru ziua lui de naștere de la Jonghyun.

Key a scris: „Omul care mă iubește și cadoul lui pentru mine ❤ @jonghyun.948. Lumea mea!!! Fratele meu mai mare Jonghyun mi-a făcut-o din nou!!!! #cartier”, alături de o poză cu o cutie elegantă de cadouri de la brandul francez de bijuterii de lux Cartier.

Văzând cutia misterioasă Cartier, fanii au devenit curioși să afle ce conținea aceasta. Astfel, ei au aflat că înăuntru se afla o brățară Juste un Clou, care are un  preț de 7700 USD!

La puțin după această descoperire, hashtag-ul #Young&Rich a devenit viral pe conturile Twitter și SNS din Coreea, făcând aluzie evident la cadoul costisitor făcut de Jonghyun. Fanii au comentat: ” Jonghyun chiar pare că este un mare cheltuitor… Este cu siguranță tânăr și bogat!!! Tânăr și bogat a fost devenit trend pe Twitter; Aș dori ca Jonghyun să lanseze un single Young&Rich”, „Vorbim aici despre SHINee… Probabil că fac grămezi de bani; probabil acel preț este pentru el ceea ce înseamnă pentru oamenii de rând 70 de dolari”, „Circulă un zvon că a cumpărat la set și un inel”, „Sunt invidios…pentru că sunt bogați…” și multe altele.

Cu siguranţă că este bine să ai un prieten aşa de atent cum pare că este Jonghyun!

Sursa

 

Un gând despre „Fanii au rămas gură-cască când au aflat prețul brățării cumpărate de Jonghyun din SHINee pentru ziua lui Key!

  1. Alexandra

    Mhh…ba nu e bine. Daca primesti un cadou scump trebuie sa dai unul la fel de costisitor cand va fi ziua celui de la care l-ai primit.
    E frumos cand il primesti, dar si cand iti vine randul sa dai iti vine sa te arunci in fata trenului…(asta daca nu ai bani, darnu cred ca e cazul lor)

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s