Lansări de săptămâna trecută

https://i.imgur.com/FTTwxzN.jpg

Mare haz săptămâna trecută cu fosta ibovnică și parteneră de joint a lui TOP din BigBang, cu rujul și mărimile ei, de era să și uit că e luni și că am o datorie de îndeplinit.

Să vedem ce avem.

În principiu, nu cred că voi fredona vreodată ”I don’t wanna see you get naked”… Recunosc că nu are legătură cu faptul că e una dintre cele mai slabe melodii lansate vreodată de Royal Pirates.

 

K.Will revine cu exact ceea ce are nevoie cel mai mult și mai mult Coreea în momentul de față: a 9254-a baladă pe anul acesta!

 

Atenție! Înainte de a accesa acest link asigurați-vă că nu aveți lame, cuțite, foarfeci  sau alte obiecte ascuțite în imediata vecinătate a dumneavoastră. Autorul acestui articol nu răspunde în fața legii de siguranța și integritatea corporală a audienței.

 

Până și puștiul și tipa ajung să urle de durere, și pun și antene, fără îndoială pentru semnale de S.O.S ca să-i salvaze cineva de calvarul de a îndura melodia aceasta. La final, când melodia se termină, zâmbesc și ei mulțumiți. Mackelli cu Crush on You.

 

Melodia de restaurant pentru această ediție ne este oferită de nimeni altul decât Eric Nam, în colaborare cu CHEEZE. Dacă nu ești convins de melodie… cel puțin e scurtă.

 

Dacă melodia asta ar fi un spot publicitar pentru junk food și Coca Cola, probabil nu m-aș mai apropia niciodată de așa ceva și aș mânca și eu un pic mai sănătos.

 

Los, împreună cu Jay Park și G.soul lansează melodia Bad. Fain că titlul descrie foarte bine melodia!

 

Ahn Seung Hun lansează o altă piesă cu titlul potrivit, Better than some. Probabil se putea numi la fel de bine ”Worse than others”. Căpățânile alea cu animale nu stau bine nici pe fete, dar cred că a fost o variantă mai ieftină decât operația estetică…

 

Melodia cu titlul potrivit numărul 3: Ogon nici măcar nu se ascunde, spune direct ce vrea să obțină cu piesa asta :))

 

Clickbait eficient cu imaginea lui Hong Jin Young, m-am întins după link ca un bebe după suzetă. Mare dezamăgire că mult prea aranjata frumusețe nu cântă deloc, dar am fost plăcut surprins de melodie! Dacă n-ar fi fost întreruperile alea de la sfârșit ar fi sunat și mai bine, dar – hei- pe lângă restul lansărilor, asta e de soi nobil.

 

Una dintre cele mai bune piese de săptămâna trecută vine de la H.Y.U.K., vocalistul trupei Norazo, melodie căreia n-am reușit să-i traduc titlul. Cred că e spre binele nostru… Pentru fanii rock, musai de ascultat!

 

Uneori, extrem de rar, apare câte o baladă care chiar îmi place. Melodia Fate de la Mad Soul Child nu este una dintre ele, dar nu ai cum să nu rămâi hipnotizat de interpretarea lui Jinsil. Dacă vreți neapărat o baladă de ascultat, pe aceasta v-o recomand. Secvențele din clip sunt luate din jocul Alliance x Empire – nu vă îmbulziți, e nașpa cu spume.

 

Atât deocamdată și țineți minte: lucrurile bune vin în pachețele mici 😉

http://cfile22.uf.tistory.com/original/99B80D335997E7400D688F

Un gând despre „Lansări de săptămâna trecută

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s