Changmin din TVXQ și-a dorit să fie în trupa Super Junior?

Changmin a explicat motivul pentru care uneori i-ar surâde ideea de a fi membru în trupa colegilor de agenție de la Super Junior.

Membrii TVXQ au filmat pentru ediția specială de Chuseok a show-ului „Happy Together” de la KBS2 TV.

În timpul episodului, Changmin a dezvăluit că el și partenerul său de trupă Yunho sfârșesc prin a ajunge în tot felul de situații interesante din cauza personalităților lor diferite. El a spus „Am trăit vremuri grele penru că Yunho este prea energic. Toți din jurul său îl strigă „chaebol-ul pasiune” sau „regele pasiunii”.” Cât despre el, Changmin a spus: „Nu îmi place competiția. Prefer să mă dau un pas mai în spate și să merg în propriul meu ritm.’

Poate că din cauza diferențelor de personalitate, Changmin a recunoscut că înainte și-a dorit să devină membru al trupei Super Junior. „Mi-ar plăcea să fiu un membru al trupei Super Junior măcar o dată.” În timp ce toți ceilalți râdeau, Yunho a spus cu o privire serioasă: „M-a înfuriat să aud asta. Am lucrat atât de mult să creăm brandul nostru TVXQ, deci de ce vrea să meargă în altă parte?”. Changmin și-a scuturat capul și a spus: „Vezi? Am spus-o în glumă și el a luat-o în serios”, folosindu-se de acest schimb de replici ca să arate cât de diferite sunt personalitățile lor.

Pare totuși că, așa cum au povestit despre perioada când Yunho era în armată, cei doi au lăsat deoparte diferențele și fac o echipă simpatică, nu vi se pare?

Sursa: soompi

 

 

 

3 gânduri despre „Changmin din TVXQ și-a dorit să fie în trupa Super Junior?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s