Seo In Guk rupe tăcerea după 4 luni și explică motivul pentru care nu a mai făcut armata!

Seo In Guk le-a oferit fanilor versiunea lui cu privire la scutirea de serviciul militar, după 4 luni de tăcere.

Lui Seo In Guk i-au trebuit 4 luni ca să poată să le scrie un mesaj fanilor legat de motivul real pentru care nu a mai mers la armată.

În data de 31 martie, Seo In Guk a fost trimis pentru prima dată acasă, de la antrenamentele de bază ce se organizează imediat după înrolare. Motivul a fost descoperirea unor leziuni pe care le avea la cartilajul de la glezna stângă. El a trecut prin 2 verificări suplimentare în 27 aprilie și 5 iunie. În urma acestor verificări, actorul a fost diagnosticat cu osteochondritis dissecans, o boală a încheieturilor care provoacă găuri în cartilaj și ajunge până la os, și a fost scutit de serviciul militar.

Faptul că Seo In Guk a „scăpat” de armată a dat naștere multor speculații, unii acuzându-l că a utilizat o strategie pentru a scăpa de armată, alți neînțelegând de ce s-a înrolat dacă știa că are probleme de sănătate.

Până acum 1 zi, vedeta nu a oferit nicio explicație personală cu privire la diferitele acuzații ce i-au fost aduse în decursul timpului. Iată însă că ieri, Seo In Guk a scris un mesaj pe site-ul fancafe-ului său oficial:

„Bună. Sunt Seo In Guk. Este Chuseok și sper că toată lumea este bine. Mi s-au întâmplat multe lucruri atât mie cât și fanilor mei în ultimul an sau așa ceva. Ar fi trebuit să vă vizitez mai devreme, și chiar am vrut să fac asta. Acum că mă gândesc cum să vă spun despre asta. Tot felul de întârzieri se petrec, și cu cât trece timpul mai mult, cu atât mă simt mai descurajat. Este puțin cam târziu pentru salut, dar pentru a explica situația militară, voi saluta mai întâi.

Cu privire la îndatoririle mele militare, am aplicat pentru o amânare a înrolării mele. Deși erau lucruri pe care mi le doream pentru cariera mea, fusesem deja sfătuit să mă operez, și luam deja ceva care îmi calma durerile și făceam tratament. Totuși, am vrut să servesc în armată, așa că mi-am amânat înrolarea. Nu am aplicat pentru o reexaminare, nici nu am făcut o aplicație specială când m-am înrolat. Totuși, la primul interviu, șeful de pluton mi-a spus să îi spun înainte dacă am vreo boală, iar în ziua examenului medical, am ridicat mâna și le-am spus că aveam un disconfort la picior. Nu am visat niciodată că o să mă duc la spital din cauza asta. Imediat ce am ajuns la spital, am făcut o radiografie, după care au vorbit cu mine. Nici nu mi-am imaginat că nu o să pot merge la armată din cauza acestei probleme. Cred că este în mod clar vina mea.

Ca actor și cântăreț, am vrut să mă înrolez cu încredere ca un soldat activ și să fac tot ce pot pentru datoria mea de a-mi apăra țara. Din acest motiv, după ce au ieșit rezultatele, am cerut ca spitalul să îmi permită să rămân în armată. Știam că dacă plecam așa, m-aș fi simțit rușinat, deci am vut să rămân cu orice preț. Totuși, spitalul a spus că ar fi mult prea mult pentru mine să urmez antrenamentul militar și nu am putut face nimic.

Au fost multe lucruri pe care aș fi dorit să le spun, dar am simțit că tot ce aș spune ar suna ca o scuză. Am fost speriat că aș putea părea nedemn. Am fost surprins să văd câtă lume m-a suspectat cu privire la anumite aspecte, și m-am gândit că este de înțeles. Totuși, sunt sigur de perspectiva mea și de partea mea și m-am gândit că ar trebui să spun adevărul cu siguranță, pentru fanii mei care mă susțin și care țin la mine și care ar putea fi răniți.

Îmi pare rău că a trebuit să treceți prin  momente dificile din cauza mea. Am vrut să vă ofer numai amintiri plăcute în legătură cu mine, dar sufăr foarte mult la gândul că poate ați fost răniți. O să îmi fac griji din nou și din nou întrebându-mă cum v-aș putea consola pentru acea perioadă. Mă voi strădui din toate puterile să se întâmple numai lucruri bune în viitor. Voi încerca cât știu de bine să reîntorc inimile fanilor.

Sper că simțiti că sunt sincer și să aveți o perioadă fericită pentru timpul care a rămas din vacanță.

p.s. Dacă ați fost foarte răniți, îmi pare foarte rău. Voi face ca suferința voastră să înceteze, cu siguranță.”

Seo In Guk a părăsit de curând Jellyfish Entertainment și a semnat un nou contract cu BS Company, promițând să revină cât mai curând cu noi proiecte.

Cum vi se pare scrisoarea actorului?

Sursa

4 gânduri despre „Seo In Guk rupe tăcerea după 4 luni și explică motivul pentru care nu a mai făcut armata!

  1. Florea Mioara

    Cei care vorbesc fara sa gândească au fost și vor fi mereu,deci nu trebuie să-și facă griji pentru cei care nu știu cum este în industria divertismentului. La presiunea pusa pe acești copii ar trebui sa înceteze ,pentru că acești minunați actori sa poată evolua cat mai bine. Multă sănătate Și În Guk .

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s