Lay emoționează fanii cu evoluția sa de pe melodia ‘Promise’ a trupei EXO

EXO,Lay

Fanii celebrei trupe EXO sunt în lacrimi după emoționanta evoluție a lui Lay.

Pe 12 octombrie, artistul și-a ținut showcase-ul pentru cel de-al doilea album solo în China. Idolul a avut mai multe prestații, printre care și pentru cele mai noi melodii. De asemenea, acesta a pregătit și un moment special, în care s-a auzit varianta acustica a piesei Promise, cântec ce reprezintă promisiunea membrilor față de fanii lor iubiți, EXO-L.

Când a început instrumentalul melodiei, Lay a făcut o plecăciune susținătorilor săi și a stat așa aproape 2 minute, arătându-și marele respect și marea iubire pentru fandomul EXO-L.

Când au văzut gestul lui Lay, fanii au lăsat mai multe comentarii – „Plâng TT Lay a făcut o plecăciune + promise. Îmi este dor de tine Yixing”, „Încearcă să ne zdrobească inimile”, „Ne este dor de tine Lay..” și „M-ai făcut să plâng TT.”

Artistul a avut mai multe activități în China și, din acest motiv, a fost absent de la ultimele promoții ale trupei EXO cu melodiile de titlu Ko Ko Bop și Power. De asemenea, nici nu a putut lua parte la turneul mondial al grupului de la agenția SM Entertainment. Îndelungata sa absență de la activitățile trupei a condus la zvonurile cum că ar părăsi EXO. Cu toate acestea, fanii cred că Lay se va ține de promisiunea pe care a făcut-o de a sta alături de membri, iar evoluția lui emoționantă este o dovadă destul de clară. Mulți își doresc din suflet să îi vadă din nou pe toți cei 9 artiști din EXO evoluând împreună în viitorul apropiat.

Cu siguranță, Lay a reușit să emoționeze mulți fani cu gestul său și a reușit să ne arate că nu a uitat de EXO. Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

Un gând despre „Lay emoționează fanii cu evoluția sa de pe melodia ‘Promise’ a trupei EXO

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s