Relația de iubire dintre Kai și Kim Jin Kyung se dezvoltă în noile poze pentru drama ‘Andante’

Drama de weekend a canalului KBS 1TV – “Andante” – a dezvăluit noi poze pentru următorul episod.

În primul set de fotografii, putem vedea cum membrul Kai din trupa EXO stă la masă și vrea să mănânce, iar apoi lasă lingura din mână. Lee Si Kyung, personajul lui Kai, pare că se uită undeva sau la cineva și are o privire rece și meditativă. Park Ga Ram ce este interpretat de actorul Baek Chul Min stă în fața lui Kai și îl privește îngrijorat pe acesta.

Prin poziția umerilor lui Kai și privirea lui melancolică, telespectatorii pot simți tristețea pe care o are personajul principal. În episodul difuzat săptămâna trecută, a fost dezvăluit că tatăl protagonistului este dat dispărut și că mama lui Baek Chul Min a murit de când era tânără.

În cel de-al doilea set de poze, lucrurile sunt mai diferite și mult mai fericite. În acesta, putem vedea cum se dezvoltă relația dintre Kim Jin Kyung și Kai.

Se pare că protagonistul este pierdut în gândurile sale, iar apoi îi pune pe degetul colegei sale de liceu un inel. Expresiile pe care le face Kai le arată telespectatorilor că iubirea pe care o simte pentru Kim Jin Kyung este serioasă.

La prima vedere, Kim Jin Kyung este surprinsă de gestul și cadoul pe care i-l face Kai și îl privește preț de câteva secunde pe acesta. În episodul trecut, Kim Jin Kyung apare în fața lui Kai, spunându-i că trebuie să îi zică ceva, iar apoi printr-un mesaj îi cere să iasă în oraș.

Kai a devenit entuziasmat, iar apoi imediat a început să se îngrijoreze cu privire la ce răspuns îi va da Kim Jin Kyung. Cu aceste fotografii dezvăluite, putem vedea cum se ia naștere și se dezvoltă povestea de iubire a celor doi îndrăgostiți.

Serialul “Andante” este difuzat în fiecare duminică de la 10:10 am KST.

Sursa: soompi

Un gând despre „Relația de iubire dintre Kai și Kim Jin Kyung se dezvoltă în noile poze pentru drama ‘Andante’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s