În ciuda rating-ului mic, ‘Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo’ este drama de suflet a intenauților?

https://www.allkpop.com/upload/2017/10/af_org/28012324/IU-lee-jun-ki.jpg

Sfârșitul lui 2016 și prima jumătate a lui 2017 au avut o mulțime de drame istorice, pe când cealaltă jumătate a anului a preferat o varietate de genuri mai moderne și mai relatabile.

Ăsta poate fi motivul pentru care internauții au avut o conversație despre o dramă care a fost difuzată în august 2016 – „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo„. Drama este un remake al unui roman chinezesc, în care au jucat IU, Lee Jun Ki, Kang Ha Neul și mulți alții. Cu toate acestea, drama a înregistrat rating-uri mici în timpul difuzării celor 30 de episoade, cel mai mare fiind de 11,3% pentru episodul final și cel mai mic de 5,1%.

Dar un internaut a făcut recent o confesiune pe o comunitate online, spunând că: „Rating-urile poate că au fost mici, dar cei care au văzut drama știu. E chiar tristă și perturbatoare și am plâns de fiecare dată când am văzut-o. E drama mea de suflet.

Mulți alți internauți au fost de acord cu această mărturisire! Alții au spus: „Ca cineva care a vizionat și ‘Moonlight Drawn by Clouds‘ și asta, prefer ‘Moon Lovers'”, „Am plâns și am plâns când am vizionat drama la televizor și apoi am mai vizionat-o de încă 5 ori pe internet”, „Mama mea încă vizionează această dramă și după ce a văzut-o prima oară”, „Pentru că „Moonlight Drawn by Clouds”era în același timp, am început să privesc „Moonlight Drawn by Clouds” și apoi reluarea la „Moon Lovers”, dar am ajuns să o prefer pe a doua. Serios, drama mea de suflet”, „E bună și tristă și personal ador dramele la care plângi, așa că mi-a plăcut mult”, „Nu îmi plac dramele, dar ‘Moon Lovers’ este drama mea de suflet, încă am posterul ca imagine de background pe telefon” și multe altele!

Internauții care nu au văzut ‘Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo’ și-au exprimat curiozitatea în legătură cu acest subiect și au spus că îi vor da o șansă. Fanii l-au recomandat mai ales pentru studenți, dar n-ar trebui sub nicio formă să-l vedeți în timpul școlii, ci să așteptați până în weekend sau vacanță.

https://www.allkpop.com/upload/2017/10/content/IU_lee-jun-ki_1509168250_6110de85-041c-46bf-8961-5f9bf4c2538e.jpeg

sursă

 

9 gânduri despre „În ciuda rating-ului mic, ‘Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo’ este drama de suflet a intenauților?

 1. Emm

  Aici sunt de acord cu ei. Personal nu-mi plac dramele cu final trist (le urasc), dar cand m-am apucat sa vizionez nu stiam. Dupa ce am aflat am abandonat-o, dar ma captivase atat de tare primele episoade, incat m-am apucat din nou intr-un final. Au trecut cateva luni si inca am un gol in stomac cand aud numele dramei. Este una dintre cele mai frumoase drame pe care le-am vazut, atat actorii cat si scenariul este genial. ❤ ❤ ❤

  Apreciază

  Răspunde
 2. akpop

  Am plins cit pentru 10 😦 😦 tot este la cel ma inalt nivel 🙂 si in sfirsit LJK a fost apreciat pe plan international ma bucur enorm pentru toti ❤ ❤ 😀

  Apreciază

  Răspunde
 3. Carmen

  Aceasta drama este…uh…nu am cuvinte!Este asa de trista…am plans la fiecare episod cat pentru 20 de inmormantari!Chiar vreau sezonul 2!Inca ma doare finalul trist!O recomand cu mare drag.Eu am terminat-o intr-un weekend si incer nu ma puteam dezlipi de serial!

  Apreciază

  Răspunde
 4. Alexandra

  Cea mai frumoasa drama pe care am vazut-o.Desi am vazut multe precum, Giuvaierul palatului,Furtuna la palat,Dr Hur Jun, Jumong etc ,aceasta m-a impresionat cel mai mult,desi le revad pe toate. Nu inteleg de ce a avut rating asa mic…este dupa parerea mea, o opera,si merita aprecierea.Astept cu nerabdare sezonul 2.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s