Netizenii au fost șocați – Kang Daniel a fost cel mai prost plătit membru Wanna One

Informațiile cu privire la sumele primite pentru prima plată a membrilor Wanna One ar arăta că Kang Daniel a primit cea mai mică sumă de bani.

Cu puțin  timp în urmă, a fost anunțat faptul că membrii Wanna One și-au câștigat primii bani – 150 millioane woni (aproximativ 133 000 USD) fiecare. Din unele calcule făcute, după ce au primit banii și au împărțit profitul cu agenția, sumele care i-au revenit fiecărui membru Wanna One sunt diferite.

Dintre cei 11 membri Wanna One, se pare că suma cea mai mare de bani a încasat-o Kim Jae Hwan, care nu are agenție. Adică fix 150 millioane woni.

Hwang Min Hyun, Lai Kuan Lin, Park Ji Hoon, Bae Jin Young, Ha Sung Woon și Ong Seung Wu au împărțit profitul la jumătate cu agenția. Acest lucru înseamnă că fiecare membru a primit câte 75 milioane woni (aproximativ 67 000 USD).

Suma încasată scade și mai mult pentru membrii Kang Daniel, Yoon Ji Sung, Lee Dae Hwi și Park Woo Jin.

Cum a fost anunțat anterior, prima plată a fost direcționată agențiilor artiștilor, și nu membrilor trupei. Kang Daniel și Yoon Ji Sung de la MMO Entertainment au împărțit la jumătate cele 150 milioane woni, iar cele 75 de milioane de woni care le-au rămas au fost reîmpărțite între cei doi membri. Asta înseamnă că Kang Daniel și Yoon Ji Sung au obținut fiecare câte 37,5 milioane woni (aproximativ 33,600 USD). Același calcul se aplică și în cazul lui Lee Dae Hwi și al lui Park Woo Jin, amândoi Brand New Music 

În cele din urmă, Kang Daniel, Yoon Ji Sung, Lee Dae Hwi și Park Woo Jin sunt membrii cu câștigurile cele mai mici.

Netizenii sunt șocați, în mod special din cauză că  Kang Daniel a fost membrul cel mai activ și totodată și cel mai ocupat dintre toți membrii, care a obținut cel mai mic câștig.

Voi ce părere aveți de această situație?

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s