Acest artist R&B impresionează publicul cu vocea lui unică la “King Of Masked Singer”

După 11 săptămâni de pauză, emisiunea “King of Masked Singer” de pe canalul MBC, și-a făcut revenirea mult-aşteptată cu prestaţii foarte bune.

După ce „Charlie Chaplin” a învins-o pe cântăreaţa Kim Na Young, iar „Blowfish Lady” pe Chungha, cei doi au trecut în a doua rundă.

„Charlie Chaplin” a interpretat piesa „The Clockwork” de la Lim Jung Hee, în timp ce „Blowfish Lady” a interpretat melodia „Bounce” de la veteranul Jo Yong Pil. Ambii artiști au captivat publicul și participanții, ceea ce a făcut mai greu de ales un câștigător.

Spoiler

În noul episod al emisiunii, rezultatele voturilor au arătat că „Blowfish Lady” (53 de voturi) l-a învins „Charlie Chaplin” (46 de voturi). Cu doar o diferență de șapte voturi, „Blowfish Lady” s-a întors în culise pentru a concura în runda a treia, în timp ce „Charlie Chaplin” şi-a dat masca jos.

S-a dezvăluit că „Charlie Chaplin” nu a fost nimeni altul decât artistul R&B, G.Soul. Show-ul l-a descris ca un muzician celebru, precum și un producător pentru cântăreții cunoscuți, cum ar fi Suzy, 2AM, Taemin din SHINee și mulţi alţii.

G.Soul a spus: „Nu evit să apar în emisiuni. Aceasta este a treia sau a patra oară.” După dezvăluirea identității sale, artistul a fost intervievat în sala de dressing unde a vorbit despre motivul pentru care a apărut în emisiune. Acesta a declarat: „Am vrut să fiu evaluat doar pentru vocea mea. Vreau să devin cântăreț care să cânte în fața multor oameni.”

Sursa

3 gânduri despre „Acest artist R&B impresionează publicul cu vocea lui unică la “King Of Masked Singer”

  1. jwalker

    Unde au disparut comentariile cu ‘nu vrea sa apara in show uri’ ale naivilor care inca cred in jyp family ? 😆😆 ..uite l.. mentionand chiar el ca vrea sa apara in show uri si ca nu evita asta .. fuckboy si a batut joc de un artist talentat.. am noul lui EP.. si as vrea sa l am si pe primul ..dar nu ma lasa inima sa i bag banuti in buzunar individului asa ca .. 😁

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s