Jung Ryeo Won și Jun Kwang Ryul ajung față în față în noile poze din drama “Witch’s Court”

Cu două episoade rămase, atmosfera se încinge în biroul procurorilor din serialul de luni-marți ”Witch’s Court” al canalului KBS 2TV. Cel puțin, asa ne putem da seama niște poze dezvăluite cu actorii.

În cele mai noi fotografii, Ma Yi Deum (Jung Ryeo Won), Yeo Jin Wook (Yoon Hyun Min) și Min Ji Sook (Kim Yeo Jin), care fac parte din Departamentul Crimelor împotriva Copiilor și a Femeilor, au reușit cu succes să-l aducă pe Jo Gap Soo (Jun Kwang Ryul) în biroul procurorilor pentru o interogare oficială.

Imaginile ne arată echipa de procurori de o parte a mesei și pe Jo Gap Soo de partea cealaltă. Se vede că Ma Yi Deum ține în mână jurnalul lui Baek Sang Ho (Heo Sung Tae) în care erau notate în ordine cronologică toate atrocitățile pe care Jo Gap Soo le-a făcut de-a lungul anilor.

Cu toate dovezile adunate împotriva lui Jo Gap Soo, Ma Yi Deum este încrezătoare și foarte hotărâtă pe parcursul interogării. Yeo Jin Wook, ca întotdeauna, este lângă protagonistă gata să o ajute, iar Min Ji Sook se uită mândră la predecesorii săi și este bucuroasă să vadă cât de mult a progresat cazul după atâția ani. Între timp, Jo Gap Soo își păstrează atitudinea arogantă și încrezătoare pe parcursul interogării.

O sursă a declarat, “În penultimul episod, Jo Gap Soo este chemat la procuratură și interogat de către Ma Yi Deum, Yeo Jin Wook și Min Ji Sook. Vă rugăm, să așteptați cu nerăbdare să vedeți dacă Jo Gap Soo, care de fiecare dată a scăpat de lege, va fi în sfârșit prins și pedepsit pentru faptele sale.

Cele două episoade finale ale dramei “Witch’s Court” vor fi difuzate la începutul acestei săptămâni.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s