O actriță de la Hollywood a încercat să facă rost de numărul unui membru BTS, ce a primit în schimb?

Картинки по запросу bts amas

Potrivit unor surse din interior, în timpul premiilor ”American Music Awards” din 19 noiembrie, o actriță de la Hollywood a cerut numărul de telefon al unui membru BTS, cu toate acestea, ea a trebuit să se confrunte cu o surpriză.

S-a raportat că tânăra actriță a încercat să-i cunoască mai bine pe băieții din BTS, și în momentul în care aceștia au făcut cunoștință, unul dintre membri i-a plăcut. Apoi, cei doi au avut o discuție, iar în final, ea i-a cerut numărul de telefon.

Cu toate acestea, un pic mai târziu, actrița a încercat să-l contacteze, însă încercarea ei a fost cu ghinion, în loc să-i răspundă membrul BTS, i-a răspuns managerul trupei!

Probabil, idolul a înțeles greșit intenția ei, crezând că vrea să facă schimb de numere în legătură cu o posibilă colaborare.

Cine credeți că este acest membru?

sursa

16 gânduri despre „O actriță de la Hollywood a încercat să facă rost de numărul unui membru BTS, ce a primit în schimb?

 1. Carmen

  Am inteles ca membrului respectiv nu ii arde de relatii cu straine si ei sunt atat de bine „dresati” ca nici macar nu le trece prin cap ca ar putea prezenta alt interes pentru actritele din HOLLYWOOD decat cel profesional.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Dana's

  Nu stiu de ce, dar am o banuieala ca actrica ar fi Laura Marano. Pe ea o vazusem ceva mai apropiata de baieti, si daca nu ma insel e fana BTS(sau doar ii place).

  Apreciază

  Răspunde
 3. Ana

  100% a fost V sau Jimin, dar mai mult V, din păcate pentru actriţa a răspuns managerul (multumesc dl SeJin) actriţele de la Hollywood fix de relaţie cu un membru BTS ar vrea, probabil fizic ia plăcut dar şi comportamentul 😂😂😂 Asta mă duce cu gândul mai mult spre Jimin, Laura il privea orium ciudat, dar mna, băieţii fac cuceriri 😏😂😂😂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. Mihaela

  Sigurat a fost numarul unui membru care nu stie foarte bine engleza,RM nu cred ca ar face asa ceva.Ar putea fi RM doar in cazul in care nu voia sa o refuze,exact cum a interpretat si la Ellen cand i-a intrebat daca au fost intr-o relatie cu vreo fana.Poate V,Jungkook sau daca nu ei atunci Jimin.😂

  Apreciază

  Răspunde
 5. Pingback: Cele mai populare articole pe K-Pop Romania în 2017 | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s