Noul album de la DAY6 a luat cu asalt topurile iTunes din lume

La numai 2 zile după lansare, albumul „Moonrise” a obținut rezultate spectaculoase global!

Albumul DAY6, intitulat „Moonrise”, a fost lansat în data de 6 decembrie. Acesta a reprezentat punctul culminant al unui proiect pe care membrii trupei l-au desfășurat timp de un an de zile, intitulat “Every DAY6”. Grupul a lansat câte două melodii noi, compuse de ei, în fiecare lună a anului, încheind cu MV-ul “I Like You”, apărut simultan cu noul album.

Imediat după lansare, albumul „Moonrise” s-a ridicat în multe clasamente iTunes din lume. Din 7 decembrie,  “Moonrise” a deținut locul 1 în Hong Kong, Indonesia, Malaezia, Panama, și Filipine. Albumul a ajuns în Top 10 și în Finlanda, Tailanda, Singapore, Taiwan și India.

Melodia de titlu “I Like You” s-a clasat de asemenea foarte bine în multe țări, ajungând în vârfurile topurilor din Indonezia, Singapore, Tailanda și Filipine. Cântecul a luat locul 2 în Columbia, Malaezia și Statele Unite!

Melodia “I’ll Try” a primit și ea multe reacții pozitive, plasându-se sus în topurile iTunes din multe țări, inclusiv în Tailanda și Singapore.

Membrii DAY6 vor avea ocazia să își sărbătorească succesul alături de fanii lor în cadrul celor 4 concerte pe care le-au anunțat, intitulate simplu  “Concertul Every DAY6 din Decembrie,” organizate între 22 și 25 decembrie.

Felicitări DAY6!

Sursa

3 gânduri despre „Noul album de la DAY6 a luat cu asalt topurile iTunes din lume

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s