Jung So Min vorbește despre diferențele dintre co-staturile Lee Min Ki și Lee Joon

Actrița a fost răsfățată anul acesta, având ocazia să joace alături de doi parteneri deosebiți și a povestit cum i-a perceput pe cei doi actori.

Actrița Jung So Min a acordat un interviu pentru ultima drama în care a jucat,   “Because This Is My First Life.”

După ce aceasta a câștigat în popularitate datorită rolului din serialul KBS 2 “Father Is Strange”, Jung So Min s-a alăturat imediat echipei dramei “Because This Is My First Life.” La final, amândouă serialele au fost un succes, fapt pentru care aceasta este extrem de recunoscătoare.

Ea a spus: “Multă lume a apreciat chimia dintre mine și Lee Joon din drama anterioară ‘Father Is Strange.’ Deci mi-am făcut griji pentru că și proiectul următor, ‘Because This Is My First Life’ , a fost tot o drama romantică.” Și le-a mulțumit spectatorilor pentru că au apreciat și “Because This Is My First Life”.

Apariția în anul 2017 în două seriale pare un drum lung pentru actriță. “În timp ce am lucrat la cele două seriale, a apărut un film și, între toate, am avut și o apariție specială în alt film” a spus. “Deci deși este același an, acest an pare așa de lung încât m-am întrebat cum de finalul anului a venit atât de târziu. ”

Jung So Min a lucrat cu Lee Joon în “Father Is Strange” și cu  Lee Min Ki  în cel mai recent serial al ei. Aceasta a dezvăluit că cu Lee Joon a glumit mult pentru că el era doar cu un an mai mare decât ea. “ M-a ajutat mult la început când s-au întâlnit cele două personaje energice” a explicat Jung So Min. “Pe de altă parte, Lee Min Ki are mai multă experiență. Am înțeles că un senior este senior din anumite motive întemeiate.”

Din cele spuse de ea, Lee Min Ki a fost o persoană pe care s-a putut sprijini. Ea a spus “La început, erau părți unde Nam Se Hee [intepretat de Lee Min Ki] nu era deloc uman. Dar când nu se filma, el a avut grijă de mine și m-a pus pe mine pe primul loc și m-a făcut să mă întreb dacă Se Hee ar trebui să facă asta. M-am simțit foare confortabil jucând alături de el și, cu trecerea timpului, evident, am început să realizez cum ar reacționa dacă aș face ceva.”

Jung So Min a continuat și a vorbit despre prima scenă de sărut cu Lee Min Ki. Cei doi nu ajunseseră să se cunoască atât de bine încă. “ Îmi aduc aminte că el a fost foarte atent” a spus ea. “El a spus să urmărim împreună scena și, deși a fost ciudat, nu m-am simțit incomod.”

Întrebată dacă așteaptă să primească vreun premiu la festivitățile de premiere de sfârșit de an, Jung So Min a spus în glumă că da. “Glumesc” a continuat ea.Accctrița a explicat că a avut așteptări mari de la jocul ei, nu pentru premii și a adăugat  “Dacă aș putea primi unul, mi-aș dori să fie premiul pentru Cel Mai Bun Cuplu [cu Lee Joon].”

Norocoasă, nu vi se pare?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s