Han Seo Hee dezvăluie un mesaj lung şi spune că îl va vedea pe Jonghyun în curând

Jonghyun,Jonghyun,han-seo-hee

Stagiara Han Seo Hee a postat un mesaj lung după știrile despre moartea lui Jonghyun din SHINee.

Aceasta și-a exprimat profunda tristețe despre pierderea nefericită a prietenului ei vechi. Acesta a amintit despre timpul trecut și şi-a exprimat regretele pentru faptul că nu a fost acolo pentru el. La sfârșitul mesajului ei lung, Han Seo Hee a stârnit îngrijorări, adăugând: „Voi veni să te văd în curând.” Postul său complet este după cum urmează:

Te-am întâlnit când aveam 19 ani, aşa că au trecut aproape 5 ani. Când te sunam după ce terminam practica şi mă plangeam de cât de greu a fost, tu ascultai mereu şi mă scoteai în oraş să beam un suc când mă plictiseam, și astfel m-am apropiat de tine. Nu știu de ce, dar am depins foarte mult de tine. Te-am plăcut foarte mult și ți-am spus tot timpul că ești o persoană bună. Ai fost întotdeauna cineva uimitor și cineva de la care am putut învăța foarte mult. Te-am văzut de multe ori când eram la pământ sau plictisită, dar dintr-un anumit motiv, am ezitat să te contactez după ce am trecut prin controverse în ultima vreme. Sincer, am fost un pic cam jenată … Dar ar fi trebuit să vorbesc cu tine. Ar fi trebuit să fac asta și să te rog să te întâlneşti cu mine. Sunt pe cale să înnebunesc, acum regret. Nici nu știam că treci printr-un timp greu, oppa. Încă nu pot să cred în acest moment în timp ce scriu aici. Vreau doar să spui că este o minciună și să te întorci. Acest lucru nu poate fi real. Mereu m-ai oprit ori de câte ori am spus că vreau să mor. Dar de ce ai făcut tu asta, oppa? Chiar nu înțeleg. Nu, încep să înnebunesc. Cum poți fi așa? Vreau să dau timpul înapoi. Dacă m-aş întoarce, aș face tot ce pot pentru a te opri. Dar știu că este imposibil. De aceea simt că îmi pierd minţile. Regret foarte mult şi sunt tristă. M-am plâns mereu de lucruri. Niciodată nu știam că te lupți. Această situație este teribilă. Oppa, mi-e dor de tine. Voi veni curând, în liniște. Voi fi acolo să te salut şi să-mi iau rămas bun cum trebuie. Oppa, trebuie să fie rece acolo … Așteaptă-mă, oppa.

https://www.instagram.com/p/Bc2C3cxnl0S/

Sursa

8 gânduri despre „Han Seo Hee dezvăluie un mesaj lung şi spune că îl va vedea pe Jonghyun în curând

 1. anka1723

  Cuvintele ei nu suna bine. Cineva ar trebui sa o supravecheze. Chiar daca a facut ea ce a facut e om si trebuie sa traiasca. Nu cred ca as ma rezista sa aud ca moare cineva chiar daca daca e e asa cum e….

  Apreciază

  Răspunde
 2. CL

  Guys cineva să o oprească..
  Mă simt super prost că unii idoli se simt așa, iar noi fanii nici nu știm prin ce trec.
  Rest in peace Jonghyun! Deja îmi este dor de el 😞

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Cele mai populare articole pe K-Pop Romania în 2017 | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s