Jonghyun din SHINee a fost găsit inconştient în apartamentul său + Poliţia confirmă decesul său

Jonghyun,Jonghyun

Se păre că e o zi nefericită pentru lumea K-pop! Jonghyun din SHINee a decedat!

Poliția a confirmat că membrul SHINee a decedat și în prezent investighează moartea cântăreţului. Potrivit portalului de știri Yonhap News, Jonghyun a fost găsit inconștient în ziua de 18 decembrie, la ora 18:45 p.m, în apartamentul său din Gangnam. El a fost dus imediat la spital, însă, din nefericire acesta a decedat.

Poliția crede că este vorba de sinucidere, deoarece sora lui a raportat în jurul orei 16:42, după ce a primit un mesaj dubios de la Jonghyun, declarând: „Cred că Jonghyun este pe cale să se sinucidă.” De asemenea, poliția a dezvăluit că au găsit monoxid de carbon la domiciliul acestuia. Se presupune că aceea substanță a dus la moartea lui.

Cu toate acestea, SM Entertainment nu a lansat încă o declarație despre moartea bruscă a lui Jonghyun. Familia și colegii săi nu au postat, de asemenea, mesaje sau anunțuri.

Rămâneţi aproape pentru actualizări.

Sursa 

25 de gânduri despre „Jonghyun din SHINee a fost găsit inconştient în apartamentul său + Poliţia confirmă decesul său

   1. jwalker

    Wikipedia poate fi modificata de oricine … faptul ca politia ar fi confirmat si sora lui la fel… asta e 😭😭😭😭 sunt oameni ce clar ar avea nevoie de sprinjin si cel putin o sesiune pe saptamana cu un psiholog.. discutiile cu un terapeut ajuta.. zambesc 24/24 si par ca au o viata perfecta.. dar ce se intampla cu adevarat ..n are nimeni habar..

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
 1. multifandom_trash

  Chiar nu credeam că moartea unui idol m-ar afecta aşa. Dar Junghyun… Nu pot să cred că a murit. Nici măcar nu credeam că era în depresie. Era atât de zâmbitor şi mă făcea şi pe mine să zâmbesc. Industria muzicală a pierdut un om minunat cu mult talent.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Elena

   Era foarte zâmbăreţ, era energic, un om bun. Cum doamne s-a întâmplat aşa ceva. Nu mă şochează că s-a sinucis, ci mai de grabă că a murit şi că nu o să il mai vedem. Sper că este o glumă. Săraci Shinee. Dar sigur nu este o glumă. A mai plecat o persoană bună de pe lumea asta. Condoleanţa. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

   Apreciază

   Răspunde
 2. Ynna

  Sunt șocată, tocmai a postat cineva pe Fb o fotografie dar credeam că e o glumă, iar acum citind aici chiar e un șoc….. 😢😢😢😢😭😭😭😞😞😞🙏

  Apreciază

  Răspunde
 3. Juckie20

  Nu cred. Au abia acum am aflat de pe wattpad. Nu credeam ca e adevărat. Nu eram fana declarata, dar îi ascultam și mă făceau sa zâmbesc când îi vedeam. Nu mai vreau sa pățească nimeni așa ceva. Niciunui idol nu vreau sa moara. Vreau sa îi văd îmbătrâniți mai întâi, pe la 88 de ani. Ce sa mai zic. Pentru noi e un sfârșit de zi tragica și pur și simplu îmi doresc sa nu se fi întâmplat acest lucru.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Pingback: 5 celebrități coreene care s-au stins în anul 2017 | K-pop Romania

 5. Pingback: Grupul proiect ‘OG SCHOOL PROJECT’ dezvăluie o nouă dată a debutului | K-pop Romania

 6. Pingback: Cele mai populare articole pe K-Pop Romania în 2017 | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s