Leeteuk din Super Junior spune că Jonghyun l-a vizitat într-un vis şi postează un mesaj emoţionant

Pe 25 decembrie, Leeteuk din celebra trupă Super Junior a lăsat un mesaj pe Instagram pentru regretatul Jonghyun din SHINee şi spune că acesta l-a vizitat într-un vis, cu o zi înainte de înmormântare.

Împreună cu o fotografie, Leeteuk a scris:

Nu cred că nimeni a putut spune că știe totul despre tine. Nimeni nu a fost destul de aproapiat ca să împărtăşeşti tot ce ai pe suflet. Singurătatea, furia, tristețea…

Pentru următoarea perioadă, trebuie să mă gândesc foarte mult la cât de singur, supărat și trist trebuia să fii … de ce ai făcut ultima ta alegere și ce ai încercat să spui tuturor celor care au rămas în urmă.

Îmi pare rău că nu am putut să te țin de mâna, mână pe care ai întins-o spre mine. Din acest motiv, inima mă doare foarte mult. Greutatea pe care o purtai era prea mult pentru o celebritate. Și tu nu puteai face nimic…

În ziua în care te-am trimis, ai venit în visele mele să-mi spui că trebuie să fiu mai fericit, cu un zâmbet strălucitor. Acel zâmbet este încă viu în capul meu.

În continuare, liderul Super Junior, Leeteuk, vorbește despre propria sa luptă cu depresia și cum la un moment dat se gândea că ar fi mai bine să moară. El povesteşte cât de greu a fost în armată și se deschide pentru prima dată, vorbind despre luptele lui profunde cu viața.

Toată lumea trece prin greutăți, încercări şi suferinţă, dar nu le poți măsura niciodată. Emoțiile pe care le simți într-o perioadă dificilă sunt cele mai grele și cele mai dificile de manevrat.

Am suferit de o depresie severă și m-am gândit în fiecare zi că ar fi mai bine să mor decât să respir. În armată, cel mai probabil ei au văzut acea imagine a mea, o persoană falsă care se prefăcea. Mi-a fost foarte greu să ascund prin ce treceam. Timp de aproape un an, a fost un timp dificil. Sunt cineva care a trecut printr-o astfel de situație şi cred că ar fi fost mai bine dacă ar fi existat o soluție care să-i fi oferit chiar și o mică ieșire (Jonghyun ar fi reuşit) …

Din moment ce este Crăciun, simt cuvântul ‘miracol de Crăciun’  în inimă, într-un sens mai profund. De acum încolo, este important să trăim mai fericiți şi sper că toată lumea își va petrece fiecare zi ca și cum ar fi specială, precum Crăciunul.

View this post on Instagram

..그 누구도 너를 잘안다고 말할수 없고 그 누구도 너랑 친해 모든걸 공유 했다고 말할수 있는 사람은 없을것이다 한 사람의 외로움이,분노가,슬픔이..표현할 길이 없어 마지막의 선택을 했는지 남은 사람들에게 무엇을 말하고 있는지 당분간 생각을 좀 많이 해봐야할거 같다 손잡아달라고 내밀던 손을 더 힘껏 끌어주지 못한 미안함에 더 가슴 시리고 연예인이기에 견뎌할무게라고 하기엔 너무나도 큰 무게였고 어느 한가지를 포기하기엔 많은 길을 걸어왔기에 이러지도 저러지도 못한 그 모습이 더 마음이 아플뿐입니다 보내기 전날 꿈에 찾아와 형 이 더 행복해야한다고 환희 웃고 간 모습이 아직도 눈에 선합니다 누구에게나 시련이나 아픔 고통들이 있지만 그 크기는 서로 잴수없는것이며 자기가 처한 상황에 느끼는 감정이 가장 힘들고 어려울수있을것입니다 저도 우울증을 심하게 겪으면서 살아숨쉬는것보다 죽는게 나을거 같다는 생각에 하루하루가 힘들었고 군대에선 그런나를 그저 쇼하는 모습으로 비춰졌을테고 그런 시선들이 더 힘들었고 그렇게 1년가까이 어렵고 힘든 시간을 견뎌냈고 이런상황을 겪겨봤기에 조금이라도 해소 할수 있는 아주 작은 탈출구가 있었더라면 조금은 나았을텐데…크리스마스라 크리스마스의 기적이라는 단어가 더 깊이 느껴집니다 앞으로 우리는 더 행복하게 살아가는게 중요하다 느껴집니다 모두 언제나 크리스마스 같은 특별한 하루하루 보내길 바랍니다

A post shared by leeteuk (@xxteukxx) on

Sursa 1, Sursa 2

2 gânduri despre „Leeteuk din Super Junior spune că Jonghyun l-a vizitat într-un vis şi postează un mesaj emoţionant

  1. Pingback: Cele mai populare articole pe K-Pop Romania în 2017 | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s