Kim Woo Bin rupe tăcerea și le vorbește fanilor despre starea lui de sănătate

Kim Woo Bin le scrie un mesaj fanilor și spune că a terminat 3 ture de chimioterapie și a mers de 35 de ori la radioterapie.

Actorul a scris pe pagina fancafe-ului său oficial și a început prin a spune: “M-am trezit ținând în aer pixul și întrebându-mă îndelung cum ar trebui să încep scrisoarea mea „. El a continuat: “Am dorit să vă scriu mai devreme, dar m-am concentrat asupra tratamentului și am avut grijă de sănătatea mea, și iată că au trecut așa șapte luni. Ca să fiu sincer, cred că mi-a luat mai mult timp să vă scriu, pentru că mi se făcea frică de fiecare dată când numele meu apărea pe motoarele de căutare. Dar am vrut să vă vorbesc înainte să se încheie anul.”

Kim Woo Bin a mai spus: “Vă mulțumesc pentru sprijin și rugăciuni, am trecut în siguranță de chimioterapie de trei ori și radioterapie de 35 de ori. În timpul tratamentului meu, am căpătat putere datorită cuvintelor voastre de susținere pe care le-ați postat pe fancafe și pe rețelele de socializare. Vreau să vă mulțumesc sincer pentru asta. În momentul de față am terminat toate tratamentele necesare și trebuie să urmez examinări de control, în timp ce îmi revin.”

El și-a încheiat scrisoarea spunând: “Cred că voi avea nevoie de mai mult timp înainte să vă salut din nou. Atunci când obișnuiam să las mesaje pe fancafe, întotdeauna v-am spus că sănătatea este pe primul lor și că ar trebui întotdeauna să aveți grijă de sănătatea voastră, deci sunt puțin jenat că m-am îmbolnăvit.  Voi avea mai multă grijă de sănătatea mea și mă voi strădui să aduc numai vești bune în viitor. „

Kim Woo Bin a fost diagonsticat cu cancer rinofaringian în luna mai. Acesta a început tratamentul în urmă cu șapte luni și  este primul său mesaj public pe care îl transmite de atunci.

Sursa

Un gând despre „Kim Woo Bin rupe tăcerea și le vorbește fanilor despre starea lui de sănătate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s