Ce idoli vor participa la ‘Competiţiile de Atletism Ale Idolilor’ din 2018?

Bomi,Hani,EXO,Sunggyu,Leeteuk,jun-hyun-moo,red-velvet,twice,cheng-xiao,wanna-one

MBC a confirmat deja artiştii care vor fi prezenţi la Competiţiile de Atletism ale Idolilor din ediţia 2018 a Anului Nou Chinezesc!

Evenimentul ce se apropie de a fi difuzat îi va avea în prim plan pe vedetele Red Velvet, Exo, Wanna One şi  TWICE. Filmările vor avea loc pe 15 ianuarie la Gimnaziul Goyang, iar gazdele evenimentului vor fi Leeteuk din Super Junior, Jun Hyun Moo şi Bomi din A Pink.

De asemenea, pentru competiţiile de bowling, Sunggyu din INFINITE şi Hani din EXID vor fi MC speciali, în timp ce EXO şi Wanna ONE vor participa şi vor încerca să treacă de această provocare. De asemenea, Cheng Xiao din Cosmic Girls va fi prezentă încă o dată la gimnastica ritmică pentru a-şi demonstra talentul său.

Să nu uităm că de fiecare dată când au loc aceste competiţii, mulţi idoli se accidenteazăm, iar personalul de la competiţii a comentat în legătură cu acest fapt: „Echipa medicală va fi pe loc şi gata să acţioneze dacă vor apărea probleme. Siguranţa idolilor este prioritatea noastră.”

sursă

2 gânduri despre „Ce idoli vor participa la ‘Competiţiile de Atletism Ale Idolilor’ din 2018?

  1. Emm

    Îmi place ca Exo participă, dar când Suho a fost întrebat cărui membru ii place sportul a spus ca nimănui 😂😂😂. Oricum, abea aștept săi vad pe toți idolii, după cum pare o sa fie un „joc” pe cinste.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s