[CCC] Poze care arată cât de dezgustătoare poate fi munca unui idol

Internauţii coreeni au făcut o compliaţie de gif-uri şi alte poze în care, în opinia lor, se arată una dintre părţile grele şi dezgustătoare din munca idolilor şi anume fanservice-ul exagerat!

Acest fanservice se referă la faptul că idolii sunt nevoiţi să suporte tot felul de atingeri din partea fanilor, să accepte şi să folosească cele mai ciudate cadouri şi chiar să facă poze în timp ce se îmbrăţişează cu multe dintre fane! Multora li se pare exagerat acest fanservice şi evident, neplăcut pentru artişti chiar. Aruncaţi o privire la imaginile de mai jos şi spuneţi-ne ce credeţi!


Îi pune mâna pe piept aici

Image result for fans touching idols

Image result for fans touching idols

Şi ce spun internauţii şi fanii despre acest lucru?

 1. [+300; -3] Şi asta ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
 2. [+292; -4] Ce naiba, suzetele acum sunt nişte obiecte obligatorii pentru un fansign sau cum? ㅋㅋㄱ E dezgustător
 3. [+276; -7] Dar de îi lipește singură abţibildul acela pe piept în felul ăsta?
 4. [+273; -6] Cazul lui Gongchan e sever…Dacă era în Coreea, ar fi târât-o de pe scenă
 5. [+209; -2] Sunt Seventeen? Poate nu înţeleg eu, dar de ce pun în gură suzetele alea? Sunt adulţi…E prea exagerat, coroniţele de flori sunt în regulă…
 6. [+169; -4] Cea cu Bangtan era la început de carieră şi nu erau populari. Făceau tot felul de lucruri şi nu erau limite atunci. Şi nici lui pare să nu-i pese. Serios, de fiecare dată când aveau fansign-uri, interacţionau des cu fanii.
 7. [+157; -1] Ce naiba, cea cu Nickhun…încerca să o ţină cu braţulㅋㄱ sărmanul
 8. [+146; -4] Sper doar că fanii din ţara noastră vor încerca să viseze că vor putea ieşi la întâlnire cu idolii lor. Hai să fim ca fanii din străinătate, să ne bucurăm de muzica lor şi să ne opim aici. Şi hai să nu mai alegem persoane netalentate.
 9. [+130; -9] Acest incident mă enervează cel mai mult. Fana continua să vorbească cu Jimin chiar şi după ce i-a venit rândul să stea în faţa lui Taehyun. De ce mai vine la fansign dacă îi place de o singură persoană din trupă?

  Taehyun a încercat să îi dea microfonul, dar i l-a împins înapoi. Expresia feţei sale s-a schimbat imediat şi pur şi simplu a semnat CD-ul.
 10. [+123; -3] Şi asta

  Poze pe care idolii nu le pot refuza
 11. [+123; -4] Poza în care îi atinge pieptul…dacă ar fi fost un idol feminin, ar fi fost nebunie

sursă

13 gânduri despre „[CCC] Poze care arată cât de dezgustătoare poate fi munca unui idol

 1. Iasmina Alexandra

  Exista in toate o limita.Ar trebui sa aibe limita bunului simt,adica pe bune sa îi pui mana asa pe unde iti trece tie in cap,sau sa faci o poza dinaia practic sa te arunci la el in brate.Sunt idolii nu iubitii nostri.Nu ne apartin!

  Apreciază

  Răspunde
 2. Adi

  Nu mi se pare chiar asa dezgustător. Într-adevăr mi se pare deplasat sa-l atingi fara voia lui. Eu nu as putea face asta. De ce sa ii invadez omului spațiul personal? O poza mi se pare mai mult decat suficient.
  Daca te apuca el de mana sau e deschis sa interacționeze asa cum fac in general cei din bts atunci e ok, dar doar cat iti permite idolul.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Ana

  Unele faze cu pupatul sunt exagerate… Şi faza vu imbratisarile e drăguţ dar doar dacă idolul accepta nu să sari pe el…
  Iar faza cu abtibildul pe piet, adică nu văd ceva wow aici, era mare şi îl tinea vu palma să se lipească de tricou, acum că a simţit ceva 😂😂😂😂

  Iar faza cu Tae… Mai sunt şi genul ăsta de fani, dar măcar să nu reacţioneze aşa că el a fost drăguţ cu ea..

  Sunt 50% fani care ştiu cum sa se comporte să nu le invadeze spaţiul personal 50% fani care sunt obsedate după Oppa al lor…

  Apreciază

  Răspunde
 4. Roxana

  Din cate stiu eu , in Coreea de Sud nu e ca in America sau ca in Romania hai sa ne pupam pe obraz ca ne cunoastem, la ei exista unele reguli … sunt de acord ca unele faze sunt dezgustatoare… atingerile sunt exagerate, inteleg… dai mana cu el , faci o poza , dar nu ii sari in brate , am vazut ca intr-o poza o tipa incerca sa il sarute pe acel idol.. si frate nu stiu de ce idolii le permit fanelor sa ii atinga pe fata, eu una le-as bate , domnule e fata mea , am bagat multi bani in ea sa arate asa

  Apreciază

  Răspunde
 5. krl1264

  daca coreenii isi iubesc spatiul personal incat sa cumpere mai multe bilete la spectacole, concerte ar trebui sa se gandeasca la faptul ca idolii nu sunt o exceptie. Pana si atingerea nasului, ca in cazul lui Hyuk, este invadare a spatiului personal.
  Acuma pur si simplu ma gandesc la membrii CrossGene care au avut un fansign (nu cred ca doar unul) in care fanii norocosi au avut ocazia sa il imbratiseze si/sau sa-l sarute pe preferatul lor. Bietul Takuya , din cauza unor fani se strica fanteziile celorlalti fani despre „cuplul” TakuShin ㅎㅎ

  Apreciază

  Răspunde
 6. Alexandra

  Sincer, nu mi se pare dezgustător. E adevărat, unii au întrecut măsura, dar cuvântul ”dezgustător” descrie exagerat fotografiile de mai sus. Suzeta primită cadou nu venea cu instrucțiunea ” pune-mă în gură și fă poze cu mine”, dacă nu vroia să facă poze cu ea nu făcea ( nu cred că veneau jandarmii să îl ridice pe sus pentru că nu și-a băgat o bucată de plastic în gură.). Pozele cu un idol mi se par normale, bine, nu poze exagerat de apropiate ( totuși, nu sunt iubiții/ iubitele nimănui).

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s